masca creion

make-up tehnica poate fi perfect, culori potrivite perfect, dar daca pe fata a aparut brusc o pustulă, peeling, sau urme de lipsa de somn de rozacee, dezavantajele nu pot fi ascunse de o fundație. Pentru a atinge perfecțiunea, au fost inventate astfel de mijloace ingenioase ca creioanele de mascare pentru față.

Cât de corect să folosiți un creion de mascare?

Pentru fiecare tip de problemă, de fapt, trebuie să existe un creion. Cosmeticienii recomanda cumpararea pentru a masca cosurile si vasele mici, adica, defecte in corectorii de culoare rosie, verde. Nu este greu de ghicit cum să se aplice creion de mascare verde, deoarece numai un defect de acoperire roșiatică punct cu un cadru tonală pe partea de sus poate masca toate defectele și de a accelera dispariția lor. Pentru a ascunde cercurile intunecate de sub ochi, aveți nevoie pentru a alege un creion de mascare nuanțe de bej, pornind de la culoarea naturala a pielii.

Cele mai populare creioane

Correctorii pentru față produc fiecare brand de cosmetică decorativă, atât în ​​segmentele de bază, cât și în cele de lux. Un popular creion de mascare verde de acnee este produs de compania beloana Relouis. lor Reluis Cover Stick îmbogățită cu vitamina E, nu usucă pielea și nu ascunde perfect zonele înroșite.

Dintr-o categorie de prețuri mai scumpă, un astfel de creion produce marca Vichy. Mască creion Normaderm perfect ascunde defecte și are un efect antiinflamator.

De la corectorii bej este popular AVON Color Trend. Multe fete îl celebrează nu numai pentru un preț scăzut, ci și pentru o excelentă capacitate de acoperire.

creion Sebo Specific de la Yves Rocher potrivită pentru fetele care apreciază prezența componentelor plantelor în deșeuri și mijloace decorative.

mascarea carnashilor 1 masca cardashi 2 mascarea carnașelor 3
camuflaje 4 mascarea cardasilor 5 masca de carnashes 6
mascarea carnașelor 7 mascarea carnașelor 8 mascarea carnașelor 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

31 − 27 =