mușețel în ginecologie

Multe femei care au experiență de primăvară cum ar fi indispoziție și tulburări genitale, imediat recurs la vindecătorul încercat și testate încă din cele mai vechi timpuri, „înseamnă patruzeci de boli“ - musetel. Aceasta floare, pe de o parte - nepretențioasă și buruieni abundent în creștere pe de altă parte - planta cel mai utilizat în medicină. ocupă deservedly prima poziție printre celelalte medicamente, din cauza impactului său moale și larg terapeutice asupra corpului feminin.

Acest lucru se datorează uleiurilor esențiale medicinale, vitaminelor, acizilor organici, substanțelor hormonale incluse în musetel, care împreună asigură un efect antiinflamator fin, antiseptic și de restaurare.
În ginecologie, această "doamnă" pe bază de plante este deosebit de venerată. Doamnele recurg la ajutorul ei și cu disconfort ușor și cu disfuncție sexuală gravă.

Baie de mușețel

Atunci când inflamația organelor genitale vaginului si extern este mușețel indispensabil în formă de sit-bai si spalaturi, deoarece din cauza efectelor anestezice eliminate efectele secundare locale, cum ar fi iritații și uscăciune, și decongestionant excelente și proprietăți antiseptice, se ajunge rapid la sănătatea femeilor înapoi la normal.

Fito-bomboane pe bază de musetel

Lumanari cu extract de musetel nu sunt mai putin populare in ginecologie cu vaginita, gingivita, uretrita, cistita si menopauza. De asemenea, ele au efecte antispastice și antiseptice, stimulează regenerarea țesuturilor în tratamentul eroziunii.

Ceai de mușețel

Efectul terapeutic al ceaiului de musetel proaspat preparat nu poate fi supraestimat. Acesta nu numai că are un efect analgezic și ameliorează tensiunea musculaturii netede a abdomenului, ci va oferi, de asemenea, confort și sprijin întregului corp feminin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − = 78