Parul uleios - sfatul tricologului | hounslowtw3.net

Parul uleios – sfatul tricologului

ulei de păr sfaturi trichologist

Parul este decorarea principală a unei femei, așa că scalpul gras este o mare problemă. La urma urmei, excesul de sebum cade foarte repede pe păr, făcându-l murdar. Piețele sebacee, lipsa volumului și lipsa de culoare pot strica impresia în câteva secunde. Pentru a învinge părul gras, sfatul tricologist va fi util!

Care este tratamentul părului gras?

Coaforii au încercat de câteva ori să dezvăluie mitul că capul se murdărește mai repede, în cazul în care prea adesea îl spălăm. Dar medicii rămân adamant. Aceasta este într-adevăr așa. În procesul de spălare a capului de pe piele, stratul protector se lasă și corpul încearcă să remedieze urgent situația. Ca rezultat, munca glandelor sebacee ale scalpului într-un mod consolidat devine un obicei. De aceea, după ce vă spălați părul dimineața, până când primim un coș fără volum, iar seara există dorința de a merge la duș din nou. Cum să facem acest lucru? Există mijloace!

Dacă aveți păr foarte gras, tratamentul cu perfuzie pe bază de plante vă va ajuta:

  1. Se amesteca 1 lingura. lingura de urzica uscata, 2 linguri. linguri de flori de calendula, 1 lingura. lingura de coaja de stejar, 3 linguri. linguri de frunze de menta.
  2. Se toarnă amestecul rezultat cu apă fierbinte aburită. Apa va avea nevoie de 1 litru.
  3. Acoperiți, acoperiți cu un prosop sau șal de lână.
  4. Odată ce perfuzia s-a răcit la temperatura camerei, poate fi utilizată. Clătiți-vă părul după fiecare spălare și scalpul va înceta să devină foarte gras.

Sfaturi pentru femeile cu păr gras

Există câteva sfaturi care vă vor ajuta să scăpați de parul uleios și de necesitatea spălării părului în fiecare zi:

  1. Evitați apă prea fierbinte când spălați.
  2. De două ori pe săptămână, spălați perna și pălăria.
  3. Bea mai multe lichide.
  4. Nu aplicați balsam pe rădăcinile părului.
  5. Utilizați șampoane și balsamuri destinate părului gras.
  6. Utilizați un șampon terapeutic, de exemplu, Nizoral. tratamentul cu par de părAdesea parul uleios este cauzat de o mătreață specială vitrifică, care este aproape imposibil de observat.

Dacă întreaga lungime a firului este uscată și rădăcinile părului sunt grase, tratamentul trebuie să fie special. În acest caz, ar trebui să utilizați șampon pentru păr uleios, și balsam, sau balsam - pentru cei slăbiți și deteriorați. Este necesară spălarea părului cu șampon de două ori, apoi clătiți bine părul cu apă și aplicați balsam, retragând 10-15 centimetri de la rădăcini, numai la vârfuri. O dată pe săptămână, ar trebui să utilizați o mască de hidratare, iar acest instrument este de dorit să fie utilizat pentru scalp. Dacă sunteți un fan al produselor de farmacie, în loc de o mască, puteți cumpăra pastă Sulsen cu o concentrație de 1%.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − 67 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: