Phosphogliv sau Essentiale este mai bun

hepatoprotectoare - un grup separat de droguri, pe care oamenii îl învață în cazuri excepționale. Reprezentanții acestui grup sunt destinate tratamentului și recuperării celulelor hepatice. Acestea sunt prescrise pentru diverse boli.

Există mulți cunoscuți hepatoprotectori. Fiecare dintre medicamente este bun în felul său și, prin urmare, spun că este mai bine - Phosphogliv, Essentiale, Silibor sau, să zicem, Hepafor, este destul de dificil. Principiul de acțiune al tuturor hepatoprotectorilor este practic același. Și totuși, unele caracteristici disting un medicament de altul.

Ce este mai eficient - Essentiale sau Phosphogliv?

Essentiale și Phosphogliv - o pereche a celor mai cunoscuți hepato-protectori moderni. Specialiștii lor sunt desemnați cel mai des. Ambele preparate se bazează pe un amestec de fosfolipide derivate din plante extrase din soia. Compoziția corect selectată ajută la restaurarea și protejarea ficatului. În acest caz, atât Phosphogliv cât și Essentiale pot acționa ca imunomodulatori eficienți. Toate, fără excepție, medicamentele hepatoprotectoare împiedică distrugerea hepatocitelor - celulele hepatice - și împiedică proliferarea țesuturilor conjunctive în organ.

Principalele indicații privind utilizarea Phosphogliva sau Essentiale sunt următoarele:

  • steatoza;
  • ciroza;
  • fibroza chistică;
  • afectare hepatică toxică;
  • infecții alimentare;
  • colestază;
  • colangită.

Mulți experți recomandă consumul de hepato-protectori pentru pacienții supuși tratamentului cu zistotici și anumite tipuri de antibiotice.

Uneori medicamentele sunt prescrise pentru bolile dermatologice. În special, Phosphoglivum promovează regenerarea celulelor pielii și eliminarea proceselor inflamatorii în ele.

Durata tratamentului cu Phosphoglyte forte sau Essentiale poate fi diferită. Unii pacienți au un singur curs, în timp ce alții sunt forțați să ia hepatoprotectori pe toată durata vieții. Totul depinde de sănătatea generală a pacientului, de forma bolii, de stadiul acesteia.

Diferența dintre Essentiale Fort și Phosphogliva este în substanțe auxiliare. În plus față de fosfolipide, acidul glicirizic este inclus în Phosphoglivin. Structura chimică a acesteia din urmă o face asemănătoare cu hormonii cortexului suprarenale. Din acest motiv, dozele prea mari de Phosphogliva pot duce la efecte secundare destul de grave. Și acest fapt trebuie luat în considerare.

Chiar și cea mai detaliată caracteristică comparativă a unui răspuns lipsit de ambiguă la întrebarea despre care este mai bine - Phosphogliv sau Essentiale forte, nu va. Pregătirile se înlocuiesc corespunzător reciproc. Singura recomandare este de a acorda prioritate esențiale atunci când tratamentul necesită o cantitate mare de fosfolipide.

Phosphogliv sau Essentiale - ce este mai bine cu hepatita?

Selecția medicamentelor pentru hepatită ar trebui să fie foarte aprofundată. Și chiar dacă luăm în considerare acest lucru, este dificil să alegeți unul sau altul. Faptul este că un pacient fosfogliv se potrivește perfect. Medicamentul inhibă dezvoltarea fibrozei și Phosphogliv sau Essentiale, ceea ce este mai bine pentru hepatităsporește efectul medicamentelor antivirale. În timp ce alți pacienți cu hepatită ale acțiunii Phosphogliva nu se simt deloc pe ei înșiși, dar după Essentiale, bunăstarea lor se îmbunătățește semnificativ.

Problema este că există numeroase varietăți de hepatită. Și în diferite organisme, fiecare dintre ele se dezvoltă în mod unic. Este posibil ca un pacient să poată merge și Phosphogliv, și Essentiale, iar altul va trebui să rezolve tot felul de analogi de droguri. Prin urmare, este posibil să alegeți medicamente adecvate numai după o examinare detaliată.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =