pielea de pe degete

Particularitatea pielii sensibile a mâinilor este aceea că reacționează imediat la orice stimul extern, precum și la lipsa anumitor componente. Prin urmare, după ce am aflat că pielea se află pe degete, este necesar să se revizuiască dieta, să se determine prezența factorilor agresivi și să se ia măsuri pentru a le elimina.

De ce va avea pielea pe degetele mele?

Acest fenomen poate apărea din mai multe motive:

 1. Primul factor cel mai evident poate fi un deficit necesar pentru vitaminele A și E de frumusețe a pielii.
 2. Grijă insuficientă, lipsă de nutriție și hidratare a pielii.
 3. În cazul în care pielea din jurul unghiilor oblazit, atunci există posibilitatea de a lovit degetele cu o ciuperca. Simptomele bolii sunt mâncărime, care devine mai intensă după spălarea mâinilor. Această afecțiune este tipică pentru o perioadă fierbinte.
 4. De asemenea, cauza bolii poate fi apariția unei reacții alergice la produsele de uz casnic sau la produsele cosmetice. Determinarea alergiei poate fi, după observarea reacției organismului la începutul aplicării unei noi substanțe.
 5. Afectează starea epidermei poate fi stresantă, stres fizic și emoțional excesiv. Pentru a calma sistemul nervos, băile fierbinți și fumigația cu uleiuri esențiale ajută.
 6. Contactul frecvent cu detergenții nu va provoca vătămări grave, dar dacă nu utilizați mănuși în timpul spălării, pielea poate începe să se clatine între degete.
 7. Sapunul incorect selectat care conține o mulțime de componente chimice poate afecta negativ starea pielii. În mod special dăunător este utilizarea frecventă a detergenților antibacterieni care provoacă mâncărime și arsuri.
 8. De asemenea, este posibil să obțineți pielea pe mâini din cauza igienei incorecte. Afectează negativ șlefuirea obișnuită a mâinilor cu un prosop care întinde pielea. Experții recomandă să nu ștergeți mâinile, ci să le promakivați. De asemenea, este posibil să se afecteze starea pielii prin purtarea mănușilor tricotate datorită impactului rămășițelor unei pulberi de detergent. Prin urmare, se recomandă utilizarea unui șampon ușor pentru spălarea acestora.

Ce ar trebui să fac dacă am pielea pe mâini?

După ce a descoperit pe suprafața mâinilor coaja albă și delaminarea acesteia, este necesar să se elimine influența factorilor nocivi și să se ia măsuri preventive:

 1. Primul pas este de a face pentru deficienta de vitamine pentru a include în dieta de morcov, nuci, prune uscate, roșii, ouă și alte alimente cu vitaminele A și E. Uneori, deficit de vitamina este o problemă gravă, a scăpa de care numai utilizarea produselor imposibile, ca vitaminele pur și simplu nu pot fi digerate, atunci este nevoie de ajutorul unui specialist.
 2. Pentru a preveni scalarea, trebuie acordată atenție îngrijirii mâinilor. Evitați contactul prelungit cu apă. Și după spălarea mâinilor, trebuie să utilizați compuși hidratanți și hrănitoare. Proprietarii de piele uscată ar trebui să recurgă la ajutorul săpunului, care include musetelul, aloe, glicerina și lecitina.
 3. pielea din jurul unghiilor se va rotunji

 4. Este util să se facă măști cu gălbenuș și cu adaos de miere. Două gălbenușurile frecate cu miere naturală și aplicat pe pielea afectata, a pus pe partea de sus a pus pe mănuși de bumbac și care deține toată noaptea.
 5. Gelatina este un alt remediu bun. Acesta, dizolvat anterior în apă, este administrat oral dimineața și înainte de a merge la culcare pe o lingură. Înainte de a merge la culcare, mâinile sunt scufundate într-o baie cu gelatină dizolvată.
 6. Utilizarea de băi și măști efect numai în cazul în care motivul bolii constă în uscarea excesivă a pielii. Dacă oblazit puternic pielea de pe mâini și igiena precară și contactul cu substanțele chimice nu este vina, necesitatea de a face medicul pentru a identifica posibile alergen sau a altor factori.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 78 = 79