Pot să iau simultan eseppal și pier

Tratamentul anumitor boli necesită terapie combinată, adică prescriindu-se administrarea simultană a mai multor medicamente. În același timp, specialiștii trebuie să țină seama, dacă medicamentele recomandate sunt compatibile, dacă aplicarea lor paralelă va aduce efecte nedorite la pacient. Să încercăm să ne dăm seama dacă este posibil să luăm aceste medicamente simultan ca Erespal și Prospan, dacă prescrierea unei astfel de combinații de medicamente este justificată.

Erespal și Prospan în același timp

Erespal - un medicament pentru administrare orală, pe baza fenspiride clorhidrat, care acționează selectiv asupra țesuturilor căilor respiratorii și ORL și oferind următoarele efecte:

  • suprimarea producerii de substanțe care sunt mediatori ai reacțiilor inflamatorii și alergice;
  • îndepărtarea unui spasm de mușchi neted al bronhiilor;
  • suprimarea producției de mucus vâscos.

Acest medicament este prescris pentru boli infecțioase ale tractului respirator superior și inferior (rinofaringită, traheită, bronșită, sinuzită etc.), însoțite de edem tisular, tuse, formarea de secreții groase, precum si cu otita si astmul. De regulă, el este numit ca parte a terapiei complexe împreună cu antipiretice, mucolitice, uneori - antibiotice.

Propanul este un preparat pe bază de plante pentru administrare orală pe bază de extract de frunze de iedera, care are următorul efect:

  • mucolitic;
  • antispasmodic;
  • antitusiv;
  • antimicrobian.

Se recomandă utilizarea Prospan pentru bolile tractului respirator însoțite de tuse și secreția de spută groasă.

Numirea în comun a lui Erespal și Prospan este posibilă, deoarece Efectele medicamentelor se bazează pe diferite mecanisme și se completează reciproc în tratamentul bolilor sistemului respirator. De asemenea, în mod clar imposibil de spus care este mai bun - sau Prospan Erespal și întrebări cu privire la utilizarea fiecărui medicament singur sau a lor administrat concomitent trebuie decisă numai de către un medic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 1