analogi prevalin

Prevalin Alerji - un medicament antialergic modern, fabricat sub formă de spray nazal. Se recomandă utilizarea dacă sunteți alergic la polen, păr de animale și alte substanțe care intră prin tractul respirator și poate provoca congestie nazală, și rinita.

Caracteristicile medicamentului

Influențarea direct în apariția reacțiilor alergice, blocurile de medicament au pătruns particule și alergeni, creând un film protector care previne contactul cu alergenii mucoaselor conținute în aerul inhalat. In plus, spray promovează hidratarea și regenerarea mucoasei nazale, eliminarea rapidă a alergenilor.

O caracteristică a acestui medicament este aceea că este alcătuită în întregime din ingrediente naturale, nu conține conservanți, arome chimice și a altor componente daunatoare. Lista ingredientelor constitutivă include: bentonită, gumă xantan, ulei de susan, ulei de mentă, glicerină, etc. De asemenea, medicamentul are o textură unică, făcându-l perfect atomizate, și în contact cu mucoasa nazală este transformată într-un film de gel, țineți lung pe ea ..

Analogii pulverizați alergii la alergii de la Prevalin

Singurul dezavantaj al medicamentului în cauză poate fi numit costul său relativ ridicat. Deci, de multe ori în numirea pacienții Prevalina doresc să știe ce poate fi înlocuit cu medicamentul, pentru a afla dacă există un analog, are același efect. De asemenea, prezența analogilor este interesată de acei pacienți care nu au simțit efectul adecvat atunci când tratează acest spray.

Merită să știți că astăzi nu există medicamente pe piața farmaceutică, a căror compoziție ar fi similară compoziției Prevalin, adică nu există analogi compleți ai acestui medicament. Cu toate acestea, se produce un alt medicament pentru administrarea nazală, care are un efect similar, - spray-ul Nazava. Acest spray conține extract de celuloză micronizată și mentă, care se depun pe mucoasa nazală și asigură un film protector și previne contactul cu alergeni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =