marin rădăcină

Iarba lui Maral Este o plantă erbacee perene care are o rădăcină lemnoasă groasă, maro-maronie. Planta crește în majoritatea pădurilor alpine, pe pajiști alpine. Blumuri de iarbă marală în a doua jumătate a verii, dar colecta rizom în septembrie-octombrie. Rădăcina marală are o mulțime de proprietăți utile, care sunt utilizate cu succes în medicina populară. Aderenții săi nu sunt nici măcar speriați de faptul că recoltarea materiilor prime este necesară timp de doi ani.

Proprietăți de vindecare

Mijloacele bazate pe rădăcina rădăcinii au proprietăți rare de vindecare, de exemplu o scădere a coagulabilității sângelui. În plus, materiile prime sunt incluse în remedii folclorice, care au următoarele efecte:

 • vasodilatator;
 • psihostimuliruyuschy;
 • adaptogen.

De asemenea, în timpul administrării medicamentelor pe bază de rădăcină, apare normalizarea tensiunii arteriale.

Rădăcina marală este utilizată cu succes în medicina tradițională pentru a crea medicamente care să reducă nivelul zahărului din sânge sau să crească contractilitatea inimii.

O gamă largă de medicamente bazate pe rădăcina rădăcinii sugerează necesitatea stocării materiilor prime într-un cabinet de medicină de origine, deoarece este destul de ușor să se pregătească un remediu popular din acesta, în timp ce are o masă de efecte terapeutice.

Pregătirea materiilor prime

Pentru a folosi rădăcina marină în tincturi și bulion, trebuie să o pregătiți în mod corespunzător:

 1. Mai întâi de toate, este necesar să sapa o rădăcină matură într-o perioadă potrivită pentru aceasta.
 2. Apoi spălați bine rizomul.
 3. Apoi, se taie în felii subțiri și se usucă în aer liber. De asemenea, pot fi utilizate uscătoare electrice, în acest caz rădăcina este uscată la o temperatură de 50-60 de grade.
 4. După această procedură, materiile prime trebuie ambalate în hârtie și depozitate timp de trei ani.

Prepararea tincturilor

Cel mai adesea rădăcina marală este folosită pentru tincturi. Cea mai populara si eficienta reteta este aceasta:

 1. Pulbere uscată pulverizată se toarnă 70% alcool într-un raport de unu la unu.
 2. Pentru a menține tinctura ar trebui să dureze două săptămâni, apoi se filtrează.
 3. Luați 20-30 de picături de trei ori pe zi.

Această tinctură a rădăcinii rădăcinii va ajuta la alcoolism și impotență. În plus, ajută perfect la:

 • muncă excesivă (inclusiv psihologică);
 • iritabilitate;
 • insomnie.

Merită să știți că tincturile din rădăcina rădăcinii sunt de asemenea utilizate în scopuri preventive, dar în doze mai mici.

Cum sa preparati radacina marala?

Brotoșii de la rădăcina rădăcinii nu sunt mai puțin eficienți decât tincturile, așa că mulți le folosesc pentru a menține tonul general al organismului sau pentru a vindeca anumite boli. Pentru a prepara materii prime, trebuie:

 1. În 200 ml de apă clocotită se toarnă o lingură de rădăcină uscată zdrobită.
 2. După aceea, fierbeți încă o jumătate de oră.
 3. Apoi remedierea trebuie insistată și filtrată.
 4. cum să faci rădăcină marală

 5. Se diluează bulionul cu apă astfel încât rezultatul să fie de 200 ml și bea o treime din sticlă de trei ori pe zi înainte de a mânca.

Un astfel de decoct poate crește apetitul și performanța, îmbunătățind starea generală a corpului. După ce suferă de boli grave, se recomandă, de asemenea, să se ia un decoct de rădăcină a rădăcinii. Acest lucru va ajuta la restabilirea puterii si imbunatatirea imunitatii. Dacă doriți să vă restabiliți puterea după stres sau încărcături grele pe termen lung, luați remedii populare bazate pe rădăcina rădăcinii, dar în cantități mici.

Dar nu uitați de contraindicații la rădăcina maralemei. Mijloacele din acesta nu pot fi luate de pacienți cu hipertensiune arterială și care suferă de o presiune a ochiului. În toate celelalte cazuri, decocțiile și tincturile nu vor face nici un rău.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 − 38 =