Floare de relaxare cu petale

În filmele populare există adesea imagini în care eroina face o baie cu spumă imensă și petale de trandafir, înconjurate de o strălucire romantică a lumanarilor aromatice. Pentru a încerca această metodă de relaxare nu este deloc dificilă, în plus, va permite nu numai să vă relaxați, să vă înveseliți, dar și să vă îmbunătățiți considerabil starea pielii.

Care petale sunt potrivite pentru baie?

Unicitatea acestor materii prime pentru prepararea băii este că uleiurile esențiale sunt conservate în petale, indiferent de prospețimea lor. Astfel, puteți utiliza ambele flori proaspăt tăiate și deja uscate.

Este demn de remarcat că nu numai costumele de trandafiri se vor potrivi, ci și florile de solduri de trandafir, rozmarin și levănțică.

Cum de a face o baie cu petale?

Există două modalități principale de utilizare a materiilor prime florale:

 1. Primul este că petalele de trandafir sunt așezate într-o baie fierbinte și sunt acolo până când apa capătă o temperatură confortabilă pentru corp. După aceasta, puteți începe procedurile de igienă și relaxare pentru organism. În orice caz, veți observa că pielea va deveni mult mai moale și mai blândă datorită uleiului esențial roz și, de asemenea, se va bucura de aroma delicată.

 2. A doua metodă implică utilizarea de ingrediente suplimentare pentru a pregăti o baie relaxantă. Să luăm în considerare câteva rețete eficiente în detaliu.

Baie cu infuzie roz

Petalele cu 8-10 muguri de trandafiri sau alte flori selectate, de exemplu, șoldurile de trandafir, lavanda, se fierb la foc foarte lent timp de aproximativ 15-20 de minute într-un litru de apă. Acoperiți recipientul cu un capac și lăsați-l să stea pentru o vreme. Dacă doriți, puteți adăuga la soluția de orice uleiuri aromatice și esențiale, ierburi uscate. După prepararea perfuziei, aceasta trebuie turnată în apă caldă în baie și continuați cu o sesiune de relaxare.

Baie pentru imbunatatirea elasticitatii si elasticitatii pielii

Pentru această procedură, aveți nevoie de următoarele componente:

 • 150 g (de sticlă) de petale roz roz;
 • 100 g de fulgi de ovăz sau de cereale;
 • un pahar de sare de mare;
 • 12-15 picături de ulei esențial de lavandă și trandafir;
 • pungi de tifon sau doar bucăți de țesătură de bumbac, care pot fi legate cu panglică.

Toate aceste ingrediente trebuie amestecate într-un castron mare și apoi împărțite în 5-6 porțiuni și fiecare plasată într-o husă de țesut preparată. Aceste plicuri aromatice trebuie plasate într-o baie și umplută cu o cantitate mică de apă foarte fierbinte sau apă fiartă, astfel încât toate substanțele utile și vitaminele să fie eliberate din amestec. Apoi, puteți să scoateți pungile, să le strângeți și să umpleți băița cu apă caldă la o temperatură confortabilă pentru dvs.

Baie cu petale roz și lapte pentru întinerirea pielii

În poveștile folclorice ale Rusiei, povestiri despre felul în care personajul principal a sărit într-o cuvă de lapte fierbinte și au ieșit de acolo de câteva decenii de întinerire nu sunt menționate în zadar. Reteta propusa nu este atat de cruda, dar acest produs este de asemenea folosit in ea, deoarece laptele ajuta cu adevarat la cresterea elasticitatii pielii si este bogat in nutrienti:

 1. Uscați petalele cu 12-15 muguri de șolduri de trandafir sau trandafiri.
 2. Capră sau vacă (lapte natural, de preferință proaspăt și de casă) în cantitate de 2 litri pentru a se încălzi Floare de relaxare cu petale 2la căldură scăzută, nu aduceți la fierbere.
 3. În laptele cald, turnați petalele pre-gătite și gătiți-le timp de 15-20 minute, amestecând constant.
 4. Când materia primă din flori devine mai moale, ar trebui să frământați ușor petalele în lapte cu o lingură.
 5. După gătire, este necesar să se răcească amestecul rezultat și tulpina.
 6. Soluția preparată trebuie turnată într-o baie caldă, care nu trebuie luată mai mult de 30 de minute, apoi clătiți pielea cu apă la temperatura camerei fără a utiliza detergenți igienici.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 − = 19