evidențierea zorilor

Frumusețea naturală va fi întotdeauna în vogă. Și în ultima vreme mulți au început să se străduiască pentru asta. Umbrirea este un fel de colorare, dând un efect natural arsurilor arse. În același timp, rădăcinile rămân întunecate, iar vârfurile sunt clarificate haotic. Acest lucru face ca culoarea părului să fie mai adâncă și adaugă un volum de coafură.

Cine este culoarea părului Rattus?

Deoarece coafura inseamna luminarea parului, este mai bine sa te uiti la bruneta. Atunci când alegeți o culoare, ar trebui să alegeți o vopsea nu din seria blondă. Nuanțele de aur, roșu și castan sunt potrivite pentru acest scop. Principalul lucru în decorarea shtush-ului pe părul întunecat este obținerea de flori naturale care trec fără probleme într-un altul.

Nu mai puțin opțiunea elegantă este colorarea ombre. Poate fi fie capete de lumină, fie cele întunecate. Cu toate acestea, diferența față de ratan este posibilitatea de a folosi orice culoare strălucitoare.

Melioration shatush poate încerca, de asemenea, proprietarii de păr blond și blondes naturale. Dar trebuie sa intelegeti ca la buclele de lumina efectul va fi mai putin pronuntat, deoarece parul este usor umbrit cu vopsea intunecata. Această opțiune va arăta bine pe părul subțire, oferindu-le volum.

Măcinarea mașinilor de bungalow

Pentru a crea efectul arsurilor arse specialistul se aplice de la una la trei culori. Se ușurează firele individuale, care apoi se umbrează, folosind tonuri suplimentare. Spre deosebire de meliorarea obișnuită a părului, clubul este ținut fără folie în aer liber. Vopseaua nu este aplicată pe întreaga lungime a buclei, dar cu o ușoară indentare de la rădăcini.

Spre deosebire de meliorarea obișnuită, în care adâncimea de culoare afectează jumătate din păr, numai pânzele superficiale de pânză de până la doi milimetri se pătrund cu înclinarea. Ca rezultat, culoarea principală nuanțează părul blond, făcându-le vizual mai mari.

Colorarea poate fi efectuată prin una din următoarele tehnici:

  1. Tehnica clasică cu un fleece, în care buclele sunt împărțite în mai multe toroane mici, iar prin aplicarea gâtului se obține cea mai bună întindere a culorii.
  2. O metodă fără napes, în care umbrirea culorii se realizează folosind o tehnologie specială de aplicare a medicamentului.

Nici nu ar trebui să încerci să faci cel mai important punct de acasă al cetățeanului. Această coafură necesită un înalt nivel de pricepere și numai un profesionist poate alege cu exactitate nuanțele și aplica corect vopseaua. Compoziția medicamentului de clarificare depinde de starea părului, de culoarea și preferințele clientului.

Secvența de colorare:

  1. În primul rând, părul este împărțit în fire de aproximativ două centimetri lățime, înjunghiat și, la rândul său, pieptănat.
  2. Rădăcinile sunt aplicate pe vopsea cu un ton-unu și jumătate mai închis decât culoarea părului. Când colorați buclele întunecate, adesea fără această etapă.
  3. Agentul de clarificare este umbrit haotic de-a lungul întregii lungimi. Principala condiție este absența simetriei. În funcție de rezultatul dorit, este ținut pe păr de la cincisprezece la treizeci de minute.
  4. După ce și-au spălat părul, au tendința de a schimba nuanța de bază. Acest pas poate fi, de asemenea, să fie omis dacă părul tău nuanțează culoarea rezultată.

Coafura de coafura

Principalul avantaj al acestei colorări este că nu se recomandă repetarea mai mult de o dată la trei luni. Acest lucru nu numai că economisește timp și bani pentru client, ci ajută la protejarea părului împotriva expunerii la substanțe chimice.

Această metodă poate fi utilizată dacă decideți să reveniți la culoarea anterioară a părului. Crearea diferențelor tonale ușoare ajută la ascunderea limitelor dintre rădăcini în creștere și evidențiere.

evidențiind părul trădat1 coafura evidențierea părului trădat3
evidențierea părului trădat4 coafura coafura
coafura 7 coafura evidențierea părului trădat9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

30 + = 35