analogii de analogi ai analogilor de analogi ai analogilor de analogi ai analogului

Produsul medicamentos Romavicin și analogii acestuia sunt antibiotice naturale. Acestea au un efect bacteriostatic asupra microorganismelor. Acest lucru se datorează încălcării lor de sinteză a proteinelor în celule.

Efectul medicamentului

Medicamentul este prescris pentru controlul stafilococilor, streptococilor, chistului pertussis, difteriei, chlamydiilor și multor alte microorganisme. Dupa luarea de droguri rapid absorbit, dar nu complet - doar 10-60%. Pătrunde bine în plămâni, oase, amigdalele, saliva și sinusurile nazale. Tabletele de Rovamycin, care intră în organism, durează zece zile. Medicamentul este excretat din organism, în principal cu ajutorul vezicii biliare. În urină, nu mai mult de zece procente din medicament. De aceea, nu este necesară ajustarea dozei la pacienții cu anomalii ale funcției renale. Un antibiotic poate pătrunde chiar și în laptele matern.

Aplicarea analogilor de raavamicină

Rovamycin și chiar analogii ei ieftine sunt prescrise:

  • la amigdalită, faringită și o inflamație a sinusurilor nazale;
  • ca un medicament alternativ cu insensibilitate sau prezența contraindicațiilor la antibiotice beta-lactamice;
  • cu pneumonie acută și atipică dobândită în comunitate;
  • în caz de bronșită cronică sau acută;
  • cu boli ale pielii - erizipel, impetigo, ecsttemă, eritrază;
  • infecția articulațiilor și a oaselor;
  • în cazul uretritei, prostatitei, precum și a chlamidiei.

Analogi de analogi analogi de analogi analogi de analogi analogi de analogi analogi analogi analogi analogi analogi analogi

Medicamentul are multe generice. De exemplu, analogul lui Romavicin de 3 milioane UI este Spiromisar și Spiromicină. În plus, medicamente precum Speramycin-vero, Speramycin adipate și Speramycin base se află pe piață. De fapt, ele sunt aceleași medicamente, ele conțin numai unele substanțe suplimentare și sunt produse de alți producători. În funcție de companie, prețul se schimbă, de asemenea.

măsuri de precauție
rovamycin analog ieftine

Dacă bănuiți că aveți un supradozaj, trebuie să întrerupeți administrarea medicamentului. Este recomandată și terapia simptomatică, deoarece medicamentul nu iese rapid din organism. În prezent nu există un antidot specific, care să poată acționa instantaneu.

Având în vedere toate particularitățile corpului, specialistul numește Spiramicina sau Rovamycin, înțelegând ce va funcționa mai bine în această sau în această situație. Medicamentul nu recomandă luarea femeilor care alăptează - totuși, penetrarea acestuia în lapte este extrem de nedorită. În același timp, medicamentul nu are efect teratogen, deci este dedicat cu îndrăzneală viitorilor mame.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5