ruj de culoarea pielii

Ruj de culoare roșie, este, de asemenea, numit ruj nud, păstrează pe vârf de popularitate pentru mai multe sezoane.

Care este utilizarea rujului de culoarea pielii?

Acest ruj poate fi folosit în diferite scopuri:

  1. Creați o imagine de modă cu machiajul ochilor. Un machiaj bogat în ochi înseamnă o culoare neutră a buzelor. Cel mai adesea artiștii profesioniști de make-up pentru machiajul "smokies" folosesc rujul mat de culoarea pielii. Cea mai bună opțiune pentru acest machiaj este culoarea rujului fundației. Dacă vă uitați atent la unele modele cu machiaj fumător pe show-uri de modă, puteți observa că buzele lor aproape se îmbină cu pielea. Acest efect este atins doar cu rujul nud.
  2. Echilibrarea hainelor strălucitoare cu machiaj restrâns. Culorile luminoase în îmbrăcăminte devin tot mai populare. Chiar și în colecțiile de iarnă, astfel de faimoase case de modă ca Gucci folosesc culori ultra-luminoase. Firește, un machiaj bogat, cu haine atât de strălucitoare, va ieși din loc. Prin urmare, artiștii machiajului sunt sfătuiți să folosească un ruj tonic de culoare.
  3. Creați un machiaj natural, machiaj nud - adică, machiaj "gol", imperceptibil pentru alții. Acest machiaj este preferat de multe stele, chiar și pentru o ieșire de pe covorul roșu - vă permite să sublinieze demnitatea frumusețea femeilor, impresia că machiajul nu există în principiu.

De ce nu pot folosi o cremă normală în loc de ruj?

O astfel de întrebare poate apărea în cazul celor care doresc să facă cu mijloacele la îndemână. Dar, din păcate, fundația, aplicată pe buze, dă un efect neplăcut: pe linia gurii apare o linie albă. ruj bejFaptul că fundația tonal și ruj complet diferite baze (apă - fundație și de grăsime - de ruj), deci fundația nu poate minți cât mai exact ruj, și curge pentru frontierele buze, chiar dacă folosim conturul cu un creion.

Care este diferenta dintre rujul bej si ruj?

În principiu - în orice. Bej rujuri se referă la rujuri nud, adică, rujuri de culoare "nud". Dar mulți consultanți încă clasifică rujurile bej într-o categorie separată, deoarece rujurile de culoare bej pot fi foarte întunecate și diferă de culoarea pielii prin mai multe tonuri. Prin urmare, la cererea de a găsi culori de rujuri, consultanții beți ai mai multor saloane pot arăta rujuri diferite de la culori foarte ușoare până la foarte întunecate. Dacă o femeie este în căutare de nud ruj, consultantul va încerca să aleagă rujul cel mai apropiat de culoarea pielii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

38 − 37 =