sânge din mamelonUnele femei observă brusc că au o picătură de sânge din sfârcurile lor. Dacă acest caz este unul singur, atunci majoritatea nu acordă nici o importanță pentru acesta, scotând acest lucru pentru posibila traumatizare. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Să încercăm să înțelegem această situație și să aflăm de ce și cu ce încălcări ale mamelonului este sângele.

Care sunt cauzele sângerării din sân?

În primul rând, trebuie spus că, în majoritatea cazurilor, o femeie nu poate diagnostica independent cauza unei astfel de fenomene. De aceea primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vizitați un doctor.

Dacă luăm în considerare în mod specific cauzele acestui fenomen, atunci când sfârcul are sângerare, este necesar să menționăm următoarele:

  1. Leziuni ale glandei mamare. Chiar și un accident vascular cerebral mic poate provoca vasele mici de sânge, împletiturile ducturilor de lapte, să se spargă și sângele din ele iese.
  2. Fisuri în mamelon. Cu aceasta, cele mai frecvent întâlnite sunt femeile care doresc și femeile care doresc să fie în poziție. În primul sânge este o consecință a atașării necorespunzătoare la sân, iar în timpul sarcinii apariția picăturilor mici de sânge din glandă se datorează restructurării hormonale.
  3. viței - proces inflamator, localizat direct în mamelon. Dezvoltarea este asociată cu penetrarea prin fisuri în microorganisme patogene.
  4. ectazia poate fi însoțită și de apariția sângelui din mamelon. Tulburarea este asociată cu extinderea conductelor de lapte și cu traumatizarea vaselor mici de sânge în ele.
  5. mastită în formă acută se caracterizează prin apariția unei descărcări purulente, în care sunt adesea observate impurități de sânge. Această umflare a pieptului, se rosu, devine atinge fierbinte.
  6. Boala a sanului este o consecință a modificărilor hormonale și este însoțită de aspectul de gri cu o nuanță verde de descărcare de gât din mamelon, în care există impurități de sânge.

Din cauza a ce altceva poate să apară sânge din mamelon? sânge de la sfârcuri

Intr-un flux de papilom este o cauză foarte frecventă a faptului că tensiunea arterială este eliberată de mamelon atunci când se apasă pe piept. Această încălcare se caracterizează prin formarea de creșteri în interiorul conductelor. În zona mamelonului este adesea posibilă simțirea compactării. Pentru excluderea oncologică se efectuează o examinare histologică.

Cea mai formidabilă cauză a sângelui din mamelon este cancerul de sân. Cu toate acestea, nu există alte simptome pentru o lungă perioadă de timp. De-a lungul timpului, sânul modifică dimensiunea, forma, structura și densitatea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 5 =