suspendarea sânilorUnele femei visează la un sân mare, altele sunt mulțumite de dimensiunea lor mică. Dar fiecare fată este sigură că numai glandele mamare elastice și strânse pot fi atractive. Pentru că femeile cu sânii agățați se confruntă cu disconfort mare și aspect nefericit. Este necesar să se înțeleagă motivele pentru care se căsătorește, pentru a afla cum se poate face față problemei care a apărut deja.

Ce este mastoptoza?

Acesta este modul în care specialiștii cheamă alăptarea. Medicul va determina cu exactitate gradul de ptoză, dar o femeie poate încerca să o facă singură.

sanii suspendati1

Mai întâi trebuie să găsești o pliantă submamară. Așa se numește linia pe care este atașat fierul. Ptoza se caracterizează prin scăderea țesuturilor glandei sub nivelul acestui pliu. În mod normal, niplul trebuie să fie deasupra liniei. Cu cât este mai mică în raport cu aceasta, cu atât este mai mare gradul de mastoptoză și, prin urmare, este mai dificil să se facă față problemei.

Cauzele mastoptozei

Există o serie de factori care afectează omiterea glandelor mamare:

 1. Vârsta se schimbă. Îmbătrânirea este un proces fiziologic, femeile se confruntă cu ptoză cu aproximativ 40-50 de ani.
 2. Genetica. Ereditatea afectează o serie de procese metabolice, care sunt responsabile pentru elasticitatea sânului.
 3. Modificări în fondul hormonal. Modificări semnificative apar la femeile însărcinate și care alăptează în glandele mamare. Pieptul se umflă și, după ce lactația este terminată, pielea și mușchii pot rămâne înfundați. Situația este agravată de alăptarea necorespunzătoare.
 4. Dimensiunea glandelor mamare. Sânii agățați sunt adesea mai mari decât cei mici. Acest lucru se datorează particularităților aparatului ligamentului. El nu poate ține bine întotdeauna sânii mari.
 5. Postură incorectă. Se întâmplă frecvent la acele femei care sunt obișnuite să se bată, sunt forțate să rămână într-o poziție de ședere pentru o lungă perioadă de timp.

Cum să eliminați sânii agățați?

Există un număr de metode care pot ajuta la rezolvarea problemei.

Produse cosmetice

În magazine puteți găsi diferite creme, loțiuni, măști, care vă vor ajuta să dați tonul pielii. Aceste medicamente nu dau un efect pronunțat, dar sunt o bună prevenire. De asemenea, există fonduri care includ hormoni. Acestea duc la o creștere a numărului de țesut glandular, în timpul utilizării, pieptul devine puțin mai mare.

Mască acasă

Unele produse cosmetice pot fi preparate de unul singur:

 1. Masca de brânză de vaci. Este necesar să luați aproximativ 150 de gr de brânză de vaci, mănâncați cu 100 g de smântână și 30 g de miere. Amestecul se aplică pe piept timp de o jumătate de oră, apoi se clătește cu apă caldă.
 2. De fulgi de ovăz. Trebuie să turnați peste un pahar de fulgi 200 de grame de apă clocotită. După 20 de minute, aplicați amestecul pe corp, apoi clătiți cu apă.
 3. Mască de cartofi. Un cartof fiert în coaja trebuie să fie curățat, zdrobit, adăugați 40 ml de ulei de floarea-soarelui, 20 de grame de smântână și miere.

Acasă împachetează

 1. Olive. Pe o baie de apă trebuie să încălziți puțin ulei de măsline. Apoi umezesc tifonul, pune-l pe piept. De sus puteți împacheta această zonă cu polietilenă. Uleiul previne îmbătrânirea și stimulează procesele de reînnoire a pielii.
 2. Cu alge. Pentru împachetare veți avea nevoie de:
  • kelp (puteți cumpăra la o farmacie) - 100 gr;
  • apă - 1 l;
  • ulei de lămâie - 100 gr;
  • argilă cosmetică - 100 gr.

  Mai întâi, algele se toarnă cu apă și insistă timp de aproximativ 2 ore. Apoi adăugați uleiul și argila. Acest amestec trebuie aplicat pe piept, acoperit cu polietilenă și un prosop. După 30 de minute, această compoziție trebuie spălată.

exerciții

Antrenamentele regulate pot ajuta la îmbunătățirea aspectului. Merită acordată atenție acestor exerciții:

 • împingeri (pot fi de la podea sau de pe bancă);
 • exerciții cu gantere;
 • întindeți brațele la nivelul pieptului și strângeți palmele.

masaj

Urmați procedura cu mișcări circulare moi ale degetelor. Este bine să combinați masajul cu un duș de contrast.

Proceduri salon

Specialiștii pot oferi astfel de metode de corecție:

 • Mezoterapia - procedura are ca scop stimularea propriului colagen;
 • masaj cu vacuum;
 • termolifting, terapie cu microunde, ajută la întărirea mușchilor și îmbunătățirea stării pielii.

Intervenție chirurgicală

Mastepexia este considerată a fi singura metodă capabilă să producă un efect radical vizibil.

Problema mastoptozei în anumite circumstanțe poate afecta femeile de orice vârstă. Chiar și fetele tinere se confruntă cu sânii agățați. Deoarece îngrijirea corpului, exercițiul este necesar de la o vârstă fragedă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 − 16 =