sticlă cu apă sărată

Sare mai caldă Este un dispozitiv destul de util și versatil care merită un loc de onoare în multe case. Poate fi folosit pe orice parte a corpului și poate efectua proceduri de încălzire sau răcire.

De ce să folosiți un dispozitiv de încălzire?

Dacă sunteți îngrijorat de o tuse, atunci puteți utiliza un tampon de încălzire ca o compresă. Un astfel de tampon de sare cu tuse ar trebui să fie plasat pe zona pieptului și ținut până când este răcit complet. O modalitate excelentă va fi impunerea de comprese speciale, a căror eficacitate poate fi sporită de un tampon de sare încălzit.

Sticla cu sare de apa pentru nas va ajuta sa scapati de probleme cu o raceala sau sinuzita. În acest caz, cel mai bine este să consultați un medic, deoarece nu întotdeauna cu încălzire prelungită.

Ei bine, acest încălzitor ajută și la durerea urechilor.

Adesea, astfel de încălzitoare sunt folosite pentru a încălzi locuri bolnave sau vânătăi, precum și pentru a încălzi articulațiile. Este bine să utilizați un astfel de dispozitiv ecologic pentru copii, mai ales atunci când este necesar să se încălzească abdomenul sau alte părți ale corpului copilului.

Încălzitoarele de sare pentru picioare, care au forma de tălpi interioare, sunt destul de populare acum. Datorită unei conservări destul de lungi a căldurii, ele pot salva în friguri grave. Excelente ajuta la caldura in perioada de boala, precum si cu boli de picioare. Există, de asemenea, încălzitoare de talie și gulere speciale pentru încălzirea regiunii cervicale. Cel mai adesea, astfel de încălzitoare fac uzură reutilizabilă și sunt proiectate pentru utilizare pe termen lung.

Mulți producători fac cele mai diferite forme de încălzitoare de sare, care pot fi folosite în întregul corp. Deci, de exemplu, pentru a spori eficacitatea produselor cosmetice folosită încălzitoare de mască de sare, care sunt suprapuse pe fața cremei. În timpul expunerii prelungite la căldură, toate componentele penetrează mai bine și sunt absorbite în pielea feței. În acest caz, puteți utiliza un astfel de suport de încălzire atât în ​​formă caldă, cât și într-unul răcit.

Masca de încălzire cu mască rece va ajuta la eliminarea pufului feței și va ușura tensiunea musculară. Trebuie spus că o astfel de mască de mască se încălzește rapid și nu lasă arsuri, deoarece temperatura acesteia nu depășește o tolerabilă suficientă pentru piele - 50-54 grade. În medie, acest mască-încălzitor este proiectat pentru mai mult de 2000 de ore termice.

Cum se utilizează un tampon de sare?

În primul rând, trebuie să înțelegeți cum funcționează încălzitorul de sare. Este un recipient cu o soluție salină chimică suprasaturată, care este bine etanșată și este complet hipoalergenică. În interior există, de asemenea, un buton sau un buton special, care inițiază procesul de cristalizare. După apăsarea ei, comutatorul devine centrul de cristalizare. Când soluția trece de la starea lichidului la solid, căldura este eliberată. Astfel, auto-încălzirea poate dura aproximativ 3-4 ore.

Cum functioneaza sticla cu apa calda?

Iată cum să utilizați un tampon de sare pentru a menține cât mai cald posibil:

  1. După apăsarea butonului de activare, dispozitivul poate păstra căldura pe cont propriu timp de până la 4 ore. De regulă, temperatura nu depășește 54 de grade. Acest încălzitor ia forma corpului și locul pe care a fost așezat.
  2. După ce sa răcit cilindrul de apă caldă, acesta poate fi repornit din nou. Pentru a face acest lucru, înfășurați-l cu o cârpă și fierbeți în apă timp de 15-20 de minute. Apoi scoateți-l din apă și lăsați-l să se răcească din nou. Acum, încălzitorul este gata de utilizare din nou și din nou. Astfel, proprietățile sale de încălzire vor crește cu încă 4-5 ore.

Dacă doriți să aplicați o sticlă cu apă rece, atunci ar trebui să fie plasat în congelator timp de 30-40 de minute. După care este gata de utilizare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

20 − = 16