sare peeling

Fiecare femeie știe că utilizarea unei mase de produse de ceară și de coafat nu trece pentru păr pentru nimic. Parul devine mai slab, fragil, plictisitor. Acest lucru se datorează faptului că pe suprafața scalpului și în structura părului se acumulează reziduuri de substanțe care fac parte din aceste fonduri. Ca rezultat, porii epidermei sunt înfundați, scalpul respiră prost, iar rădăcinile părului nu conțin oxigen și substanțe nutritive.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să colați în mod regulat scalpul. În același timp, nu este absolut necesar să contactați un cosmetolog sau să cumpărați un produs scump într-un magazin. Nimic mai bun decât sarea obișnuită de masă, pe care fiecare gospodină o are în bucătărie, nu a fost încă inventată.

Rețeta de peeling pe bază de sare

Ce sare să faceți - mare sau mică, depinde de tipul de piele și de scopul pe care doriți să-l atingeți. Pentru pielea sensibilă, este mai bine să nu folosiți sare mare, deoarece particulele sale sunt destul de ascuțite și pot răni pielea delicată. Dacă scalpul este foarte uleios și părul este gros, peelingul va fi mai convenabil decât sarea de măcinare medie.

Cea mai ușoară cale de a aplica peelingul de sare este să frecați una sau două mâini de sare umedă în piele cu mâinile, mișcări ușoare de masaj. Sarea trebuie lăsată pe cap timp de 10 minute, apoi clătită cu apă caldă și șampon.

Pentru o utilizare mai convenabilă a sarei, este recomandabil să o legați cu niște mijloace cosmetice dense: un balsam sau o mască de păr gata preparată, cremă de ras, pastă de sulf. Deci sarea va actiona mai moale, iar masa nu va curge din maini.

Acest peeling îndepărtează particulele keratinizate ale epidermei de pe suprafața capului și îndepărtează resturile produselor de păr, iar masajul asigură o circulație locală sporită.

Pentru curățarea profundă a scalpului în scopuri preventive, este suficient să efectuați peeling o dată pe săptămână. Dacă trebuie să vindecați abația, să normalizați conținutul de grăsime al pielii, să întăriți foliculii și să stimulați creșterea părului, procedura trebuie făcută de 2 ori pe săptămână timp de 1,5 luni și apoi faceți o pauză.

Puteți folosi orice remediu folcloric pe bază de sare: adăugați-l la smântână, lapte coaptă, masă de ouă, ulei de nucă de cocos. Dacă vă plac uleiurile - esențiale și esențiale, le puteți introduce în rețetă și pe ele, pe baza preferințelor personale. Dar atunci peelingul obișnuit se transformă într-o mască pentru păr - cu un efect hidratant, nutritiv, de întărire, în funcție de ingredientele adăugate.

Faceți saline salină și măști de încălzire într-o singură zi, deoarece acest efect va fi prea agresiv și poate duce la afectarea pielii. Nu abuzați peelingurile și măștile de sare de la proprietarii de scalp uscat.

Peeling cu sare de mare

Peeling cu sare funcționează și ca o curățare mecanică a scalpului. Dar pentru a face efectul acestui instrument chiar mai impresionant, nu durează să folosiți sarea iodată. Într-un ideal - pentru a înlocui o sare de piatră pe o mare - depozitul actual de microcelule utile: iod, seleniu, zinc, fier și multe altele. Cea mai bogata compozitie minerala a sarii, extrasa din apa de mare, permite rezolvarea multor probleme cu ajutorul peelingului, pe langa curatare:

  • opriți "volost";
  • pentru a hrăni pielea cu substanțe utile; peeling cu sare de mare
  • întări parul slăbit;
  • reglementează activitatea glandelor sebacee;
  • uscati pielea prea grasa;
  • stimulează creșterea rapidă a părului;
  • trezesc becurile de păr "de dormit";
  • scapa de matreata.

Peelingul regulat cu sare de mare face părul viu și strălucitor, compactează structura, crește densitatea și lungimea capului de auz. Parul frumos și sănătos este cel mai bun decor pentru orice fată!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 6 = 13