suc de fructe sumah proprietăți de vindecare

Sumas este un arbust care crește pe pietre și pante montane. Stoarcerea din această plantă este adesea folosită pentru a crea diferite medicamente, deoarece sucul fructului sumac are o serie de proprietăți medicinale.

Proprietățile sucului sumac

Strângerea fructului acestui arbust conține multe rășini, vitaminele C și K, taninurile, această compoziție a sucului îi conferă proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, antifungice și diuretice. Din sucul de fructe al fondurilor Bush sunt create din bronsita, cistita, artrita, si este, de asemenea, parte a mijloacelor care pot reduce simptomele de raceli, febra, colici intestinale care se lupta cu beriberi. O astfel de componentă ca o stoarcere din fructele acestei plante poate fi găsită în preparate folosite pentru a opri diareea și pentru a normaliza microflora intestinală.

În medicina populară, sucul de fructe al bushului și-a găsit și uzul, cu ajutorul căruia strămoșii noștri tratau arsuri. Companiile farmacologice moderne folosesc de asemenea această componentă pentru a crea instrumente care să promoveze cea mai rapidă vindecare a țesuturilor deteriorate de arsuri.

Specialiștii nu recomandă luarea de fonduri de la uzină pentru a stoarce oamenii cu anumite boli, deoarece sucul fructului sumac are contraindicații. În primul rând, ajută la îngroșarea sângelui, deci înainte de a lua medicamente trebuie să consultați un medic. În al doilea rând, sucul acestor fructe conține mulți acizi, nu ar trebui să-l utilizați pentru cei care suferă de gastrită sau ulcer gastric sau intestinal. Boala se poate înrăutăți, durerea se intensifică și, în loc să se îmbunătățească sănătatea, se poate agrava situația. În al treilea rând, alergiile ar trebui să fie prudenți cu privire la mijloacele cu sucul de fructe din bush, ele pot provoca apariția reacțiilor alergice.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =