suc de lamaie pentru păr

Printre numeroasele produse folosite în îngrijirea buclelor, persoana ia o lămâie. Datorită conținutului unui număr imens de oligoelemente și vitamine, sucul de lamaie pentru păr le dă viață și strălucire, permițându-vă să faceți față multor probleme.

Clătirea părului cu suc de lamaie

Folosirea agentului de limpezire ajuta la refacerea stralucirii pielii si la rezolvarea problemelor scalpului. Pentru a combate mătreața, se recomandă următoarea compoziție:

 1. O coaja de patru fructe de lamaie este fiarta in apa (litri).
 2. La sfârșit de cincisprezece minute, focul este oprit și compoziția este filtrată.
 3. Aplicați pentru clătire la fiecare șapte zile.

Se recomandă spălarea părului cu suc de lămâie diluat cu un decoct de rădăcini de brusture pentru a întări buclele, precum și pentru a trata mâncărimea și matreata.

Împotriva conținutului de grăsime utilizați un astfel de instrument:

 1. Un amestec de ayr și rădăcini de brusture (șase linguri) este insistat în apă clocotită (trei pahare) și diluat cu suc de lămâie (jumătate de pahar).
 2. Amestecul rezultat este frecat în piele sau utilizat ca agent de clătire.

Suc de lămâie pentru strălucirea părului pur și simplu plante în apă. Un litru va necesita sucul unui singur fruct. Produsul este spălat cu păr.

Claritatea părului cu suc de lamaie

Pentru a obține o nuanță deschisă, lămâia poate fi folosită în diferite forme:

 1. Când spălați capul, amestecați șamponul cu ulei de lamaie.
 2. Sucul de două fructe de lamaie se diluează cu apă (litru) și se spală cu o soluție de păr. Pentru a obține cel mai bun rezultat, trebuie să ieșiți în soare.
 3. Sucul este amestecat cu vodca într-o proporție egală, aplicat pe păr și frunze sub lumina directă a soarelui.

Deoarece sucul de lamaie este o substanță destul de agresivă, aceasta poate afecta negativ starea părului. Acidul conținut în fruct usucă părul, prin urmare se recomandă utilizarea unor produse suplimentare de hidratare și nutriție după proceduri. Pentru a clarifica părul fragil la această metodă este mai bine parul luminat cu suc de lamaiesă nu recurgă la.

Suc de lămâie pentru părul gras

Utilizarea lămâii este de a reglementa producția de sebum, eliminarea pruritului în seboree și menținerea unui mediu acid care împiedică răspândirea microbilor.

Pentru tratament, se recomandă să ștergeți scalpul la fiecare două zile cu un amestec de suc de lămâie (două linguri) cu vodcă (jumătate de cană).

Utilizați în mod eficient următoarea mască:

 1. Oua de oua sunt amestecate cu suc de aloe si fructe de lamaie.
 2. Compoziția preparată unge pielea capului și se aplică la bucle.
 3. După treizeci de minute, clătiți.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 + = 66