arthrosan comprimate

Artrozan - comprimate, care sunt prezentate în procese degenerative severe și diverse inflamatorii. Acest preparat conține meloxicam. Această substanță este responsabilă de scăderea rapidă a căldurii, de eliminarea durerii și a inflamației. Alte medicamente au astfel de proprietăți, dar comprimatele de Arthrosan, datorită meloxicamului, sunt mai "moi" și eficiente.

Acțiunea farmacologică a comprimatelor Arthrosan

Tablete Arthrosan are un excelent efect antiinflamator, antipiretic și analgezic. Ei sunt bine absorbiți în tractul digestiv. Datorită faptului că pot fi luate chiar și în timpul meselor, acest lucru nu afectează efectul asupra organismului. Acest medicament este metabolizat în ficatul pacientului și este excretat pentru o perioadă scurtă de timp cu urină și fecale.

Medicament Artrozan sub formă de comprimate trebuie luat când:

 • osteoartrita;
 • Boala lui Bechterew (spondilita anchilozantă);
 • diverse patologii severe inflamatorii sau degenerative, care sunt însoțite de dureri severe;
 • poliartrita reumatoidă.

În unele cazuri, acestea sunt utilizate pentru a trata osteochondroza și miozita.

Cât de corect să utilizați tabletele Arthrosan?

Cu osteoartrita acest medicament este prescris la 7,5 mg / zi. În formă severă, comprimatele de Arthrosan iau 15 mg pe zi. În aceeași doză, acest agent este utilizat în spondilita anchilozantă. Datorită riscului de efecte secundare grave, evoluția comprimatelor de Arthrosan este întotdeauna calculată individual. La toți pacienții cu insuficiență renală (formă severă) și la pacienții care se află la hemodializă, doza zilnică totală nu trebuie să depășească 7,5 mg.

Nu utilizați Arthrosan concomitent cu diuretice, ciclosporină, medicamente antihipertensive și metotrexat. Reacții adverse grave pot fi atunci când se administrează acest medicament cu aspirină și alte AINS (în unele cazuri chiar sângerare în tractul gastro-intestinal).

Efectele secundare ale comprimatelor Arthrosan

Acest medicament poate provoca diverse efecte secundare. Acestea includ:

 • amețeli;
 • tulburări de somn;
 • tuse și exacerbarea cursului astmului bronșic;
 • dureri de cap;
 • confuzia constanta a gandurilor;
 • zgomot în urechi;
 • dezorientare.

În timpul tratamentului Artrozanom pot apărea edeme, nefrită interstițială, infecții ale tractului urinar, trombocitopenie, proteinurie și leucopenie. Adesea, după administrarea pastilelor, crește tensiunea arterială a pacientului, tahicardia, greața și durerea abdomenului. În cazul în care pacientul nu cere medicului dumneavoastră cât de multe zile pentru a lua pastile Artrozan, și prea mult timp pentru a utiliza acest medicament pentru tratamentul patologiilor inflamatorii și degenerative, el a observat stomatită, diaree, gură uscată sau constipație.

În cazuri rare, acest medicament provoacă flatulență, colită, hepatită, reacții alergice și activitate crescută a diferitelor enzime hepatice.

Contraindicații privind utilizarea comprimatelor Arthrosan

Artrosan nu este recomandat pentru utilizare în ulcerul peptic, în special în stadiul de exacerbare a bolii. De asemenea, este periculos să utilizați aceste pastile pentru insuficiență renală sau hepatică (forme severe).

compoziția comprimatelor artrozan

Contraindicațiile pentru admitere sunt:

 • sarcinii;
 • astmul bronșic aspirin;
 • perioada de lactație;
 • reacții alergice la meloxicam.

Nu luați comprimate la toate hemoragii gastro-intestinale Artrozan, diferite boli hemoragice și patologiile inflamatorii intestinale în faza acută. Permis de primire a acestora și colita ulcerativă (nespecifice), boala și durerea sindromul Crohn, după o intervenție chirurgicală de bypass-aortocoronarian.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 3