Tencuiala Dikul

Oricine a avut cel puțin o dată durere la nivelul articulațiilor, coloanei vertebrale, știe foarte bine că tolerarea poate fi insuportabilă. Sentimentele dureroase bat o persoană din viața normală, imobilizată. Cel mai neplăcut lucru este că nu se pot confrunta întotdeauna cu ei chiar și cu ajutorul unor analgezice puternice. Tencuiala Dikul - unul din acele mijloace care ajung la salvare într-un moment dificil și de lucru.

Cum a fost inventat tencuielul medical al lui Dikul?

Persoana care a creat acest ipsos, mulți sunt gata să pună un monument. Acest instrument, spre deosebire de majoritatea analogilor săi, ajută: ameliorează durerea, revine rapid la viața normală și previne recăderile. Secretul succesului este simplu și se află în înțelegere!

De mult timp, autorul ipsosului - Valentin Dikul - a lucrat în circ. Atât el cât și mulți dintre colegii săi au suferit în mod regulat răniri și tulpini. Deoarece sariile nu erau la îndemână și antrenamentul cu răniți nu a fost întotdeauna de succes, Valentin a început să pregătească unguente de auto-vindecare pe cont propriu. Apropo, acestea din urmă sunt încă populare.

Tencuieli Valentine Dikul - invenție mai modernizată. Deși unguentele și balsamurile acționează foarte eficient, nu toți pacienții cărora le sunt potrivite. Majoritatea oamenilor nu au suficient timp să frece ușor produsul în piele pentru o vreme, și apoi să aștepte până când se absoarbe. Pur și simplu puneți, tencuieli sunt concepute pentru cei care nu pot ieși din ritmul modern al vieții.

Patch mai cald de Valentine Dikul

Acest instrument de ajutor se aplică cel mai des. Tencuiala ameliorează rapid durerea și produce un puternic efect antiinflamator. Plusul său imens este o acțiune de lungă durată.

Componența pachetului de încălzire Dikul include astfel de componente:

 • glicol salicilat;
 • vanilin-butil eter;
 • L-mentol;
 • extract de piper.

Instrumentul se dovedește a fi folosit pentru astfel de probleme:

 • durere la nivelul spatelui și spatelui inferior;
 • dureri musculare;
 • blocadei;
 • lumbago.

Utilizarea ipsosului promovează o circulație mai bună a limfei și a sângelui. Fondurile pentru componente contribuie, de asemenea, la restabilirea proceselor metabolice în țesuturi.

Tencuiala de răcire de la Dikul

Compozițiile plăcii de răcire și de încălzire sunt foarte asemănătoare. Principala diferență constă în prezența extractului de piper în acesta din urmă.
Apelați un tencuială de răcire Dikul la pacienții cu astfel de probleme:

 • entorse;
 • vânătaie;
 • întindere;
 • echimoze;
 • răni interne și sportive.

Plasturele funcționează ușor, înmoaie și dizolvă în mod eficient astfel edemele. Ca agent de încălzire, patch-uri de răcire ajută la restabilirea proceselor metabolice mai in tesuturi.

Aplicarea tencuielii Dikul

Utilizați patch-uri este foarte simplu: suficient pentru a scoate din folia de protecție și stick la site-ul rana. Schimbați patch-urile nu trebuie Aplicare tencuială dicklemai des de câteva ori pe zi. Pentru a le menține puternic, puteți elimina părul din zona afectată a pielii. Dar aceasta este o măsură extremă, la care nu trebuie să recurgă toată lumea.

Tencuielile Dikul nu sunt dependente. După ei, nu există urme de piele sau de îmbrăcăminte.

Contraindicații privind utilizarea tencuielilor Dikul

Ca și în cazul oricărui alt medicament, plasturii lui Dikul au unele contraindicații, cărora ar trebui să le acordați atenție înainte de a aplica remedia:

 1. Bandajele nu trebuie utilizate de copii sub șapte ani.
 2. Pentru a amâna tratamentul, este necesar ca aceia pe care pe piele (acolo unde se va lipi un tencuială) să existe răni și abraziuni.
 3. Va fi necesar să opriți complet utilizarea de plasturi pentru cei care suferă de intoleranță individuală a anumitor componente ale compoziției.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2