Tinctura de Schisandra

Schisandra Chineză - o liana de până la 15 metri lungime, crește în Taiga din Orientul Îndepărtat. În toamna, fructe de padure rosii se coc pe ea, cu un gust amar-acru. Schizandra aparține familiei Aralievyh - aproape toate plantele din această familie au calități adaptogenice și alte medicamente.

Aplicarea tincturii de alcool Schisandra

Cu o defecțiune sau când trebuie să ne mâncăm urgent, de obicei, facem cafea sau ceai puternic, care acționează repede, dar după câteva ore acțiunea lor se oprește și rapid. Tinctura viței de magnolie acționează uniform: efectul tonic crește treptat, în 30-40 de minute și durează până la 6 ore; recesiunea este de asemenea lentă, în timp ce celulele nervoase nu sunt epuizate - dimpotrivă, organismul stochează energie biologică. Magnoliile de tinctură stimulează activitatea celulelor, le întărește, normalizează somnul, elimină sindromul mahmurelii.

Lemongrass se utilizează sub formă de tinctură de semințe de alcool, mai puțin adesea tinctură de fructe sau semințe sau fructe cu piure.

Tinctura viței de magnolie poate fi achiziționată la farmacie sau fabricată independent.

Tinctura alcoolică de viță de vie magnolie este prescrisă cu oboseală crescută, scăderea eficienței, somnolență, depresie, letargie, sindromul astenic. Cu aceste simptome, tinctura de viță de vie magnolie este administrată de două ori pe zi (de preferat dimineața pe stomacul gol și înainte de cină) în cantitate de 20-30 picături. Durata tratamentului este de 20-25 de zile.

Cu stres fizic sau mental prelungit, atunci când lucrați în condiții extreme, tinctura poate fi mărită la 40 de picături la un moment dat.

Reteta de viță de vie magnolia

Tinctura de Schisandra preparate conform următoarei rețete: 100 ml de alcool 96% pentru a lua 20 g de fructe zdrobite (proaspete sau uscate), pus într-o sticlă de culoare închisă și aproape ermetic. Infuzați la temperatura camerei într-un loc întunecat timp de 10-14 zile, scuturând în mod regulat. Tulpina, stoarceti fructele de padure, adaugati presat in tinctura si insistati inca trei zile. Taci din nou. Tinctura ar trebui să devină transparentă.

Depozitați tinctura trebuie să fie în sticle întunecate, într-un loc răcoros, închis de lumina soarelui.

Utilizarea tincturii de magnolie normalizează tensiunea arterială, crește apetitul și aciditatea sucului gastric, ameliorează oboseala musculară și durerea. Este utilizat pentru a preveni ateroscleroza și pentru a reduce acuitatea vizuală.

Tinctura de viță de vie magnolia este utilizată cu succes și la presiune scăzută, aceasta ajustează tensiunea arterială, reduce glicemia, dilată vasele de sânge periferic, crește contracția uterină.

Utilizarea viței de magnolie ca tonic puternic și stimulant trebuie efectuată numai cu examinare medicală preliminară și supraveghere medicală.

Contraindicații privind utilizarea tincturii de Schisandra

Tinctura de viță de vie magnolia are contraindicații, nu este folosită atunci când:

 • stări nervoase;
 • insomnie;
 • hipertensiune arterială severă;
 • Tinctura lui Schizandra 1

 • încălcări ale activității cardiace;
 • o stare de excitabilitate crescută;
 • epilepsie;
 • tulburări de somn;
 • boli infecțioase acute;
 • boli hepatice cronice;
 • hipersensibilitate la unele componente ale medicamentului;
 • femeile gravide și femeile în timpul alăptării;
 • și nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Nu luați tinctură de alcool seara, după 18-19 ore, pentru a nu deranja somnul. În cazul efectelor secundare, trebuie să anulați medicamentul.

Înainte de a utiliza orice plante medicinale, consultați un medic!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 7