churning cu magnezie

tyubazh - procedura de curățare a ficatului. Acest corp este un fel de filtru. Prin urmare, adesea devine substanțe nocive, toxine. Unele dintre ele sunt deduse independent, iar altele se acumulează, ceea ce în timp poate duce la probleme grave. Tjubaz cu magnezie - una dintre cele mai populare soiuri de curățare a ficatului. Din toate cele posibile este considerat cel mai eficient și mai simplu.

Când este necesar să faci un ficat tjubazh cu magnezie?

Curățarea regulată a corpului nu a afectat pe nimeni. După ce tjubazha îmbunătățește bunăstarea, normalizează activitatea tuturor sistemelor, crește vitalitatea. În timpul procedurii, zgurii și toate tipurile de precipitații dăunătoare sunt îndepărtate din ficat, vezică biliară și canale. Mai mult, toate acestea se întâmplă foarte ușor. Și după curățare, bilele de la aceste organe se excretă mult mai repede.

Principalele motive pentru a ține un tjubaz cu magnezie pot fi considerate după cum urmează:

 • frecvente balonare;
 • flatulență;
 • tulburări de anxietate;
 • salturi ascuțite de stare;
 • creșterea în greutate bruscă (sau imposibilitatea de a reseta, în ciuda tuturor încercărilor);
 • oboseală constantă;
 • declinul forțelor;
 • atacuri de greață;
 • tulburări digestive;
 • apariția mirosului neplăcut din gură;
 • vânătăi frecvente (chiar și după cele mai ușoare accidente vasculare cerebrale);
 • modificarea culorii scaunului (fecalele pot deveni fie foarte ușoare sau invers prea întunecate);
 • formarea de pete de pigment pe piele;
 • vedere încețoșată;
 • probleme de concentrare.

După cum arată practica, în majoritatea cazurilor "responsabilitatea" pentru apariția acestor simptome constă tocmai pe ficat.

Cât de corect să faci un tjubaz cu magnezie?

Ficatul poate fi curățat atât într-un spital, cât și acasă. Principalul lucru este să cunoaștem toate trăsăturile principale ale procedurii și regulile de desfășurare a acesteia.

Cheia succesului este simplă: înainte de a face tjubazh cu magnezie la domiciliu, trebuie să faceți o pregătire specială. Începe cu două sau trei zile înainte de data prevăzută. În această perioadă este necesară aderarea la o dietă. Acest lucru va ajuta la reducerea încărcăturii sistemului digestiv și ajustarea acestuia pentru curățare.

În regimul alimentar pentru o perioadă de timp trebuie să lăsați în cea mai mare parte plantele alimentare. Nu vă implicați în carne și produse de panificație. Dar sucurile, dimpotrivă, beau mai mult. Cele mai utile sunt băuturile din sfeclă sau de mere. Imediat înainte de procedura trebuie să puneți o clismă.

următor:

 1. Magnesia pentru tjubazha este luată sub formă de pulbere. Se vinde în orice farmacie. Oamenii, a căror greutate este mai mică de 70 kg, este suficientă pentru o pungă de 20 de grame. Pacienții cu o doză mai mare trebuie dublat.
 2. Sulfatul de magneziu este diluat în 100 ml (sau 200 ml, respectiv) apă. Amestecul rezultat este beat cu un volei.
 3. Imediat după aceea, trebuie să vă așezați câteva ore, să puneți un tampon de încălzire pe zona ficatului și să vă acoperiți cu o pătură caldă.

Este important să se înțeleagă faptul că tjubazh cu magnezie la domiciliu are efect laxativ. Prin urmare, este de dorit ca procedura să fie efectuată la sfârșit de săptămână sau după muncă, când va fi disponibil suficient timp pentru restaurare.

Nu fi surprins dacă, după curățare, observați că fecalele au devenit verzi. Dimpotrivă, este un semn bun cum se face tjubazh cu magnezieindică faptul că procesul de curățare a început și că toate substanțele nocive au început treptat să iasă.

Cât de des poți să faci tjubazh magnesia?

Deși aceasta este o procedură utilă, nu se recomandă să vă implicați prea mult. Pentru a îmbunătăți starea de sănătate, abuzul de magnezie nu va face, iar efectele secundare ale acesteia sunt destul de grave.

Optimal - face curat preventiv la fiecare două până la trei luni. La bolile grave, frecvența procedurilor poate fi mărită la o săptămână sau două.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 62 = 64