transfuzii de sânge de la venă la fesă

Transfuzia de sânge din venă în fese este un tratament obișnuit, care a primit numele de autohemoterapie. De obicei, această procedură este administrată persoanelor cu probleme de piele. În plus, îmbunătățește performanța sistemului imunitar. Procesul în sine trece rapid - pacientul ia sânge din venă și este imediat injectat în cel mai mare mușchi din organism.

Indicații pentru utilizarea transfuziei sângelui propriu din venă în fese

Există mai multe puncte principale care ajută la rezolvarea autohemoterapiei:

  1. Boli de piele. Transfuzia de sânge este considerată un instrument eficient în lupta împotriva dermatitei, furunculozei și eczemelor. Această procedură este foarte populară printre tineri, deoarece vă permite să scăpați de acnee tinerească. Cel mai adesea această proprietate a autohemoterapiei este folosită de cosmetologi.
  2. Probleme cu sistemul reproductiv la femei. Această procedură este adesea folosită de ginecologi. Se crede că afectează pozitiv întregul sistem sexual al femeilor. Mai ales, terapia este eficientă în inflamația acută sau cronică a organelor. Relieful apare numai la cinci zile după începerea tratamentului.
  3. Dystonie vegetativă. Autohemoterapia luptă eficient împotriva simptomelor bolii. Și cel mai important - elimină cauza principală a dezvoltării IRR.

Există mai multe efecte clinice principale care au fost observate la mulți pacienți:

  • activarea mecanismelor de protecție și de restabilire a corpului;
  • accelerarea regenerării țesuturilor moi care au fost deteriorate ca urmare a unei traume mecanice sau a unei intervenții chirurgicale;
  • creșterea eficienței, fizică și psihologică.

Contraindicații ale procedurii de transfuzie de sânge de la venă la fesă

Specialiștii care au efectuat numeroase teste de autohemoterapie, rețineți că nu există proceduri clar contraindicate. Numai în cazuri singure această metodă nu a putut fi utilizată la pacienți - motivele au fost diferite. De aceea, pentru fiecare problemă și boală individuală, ar trebui să înțeleagă un specialist care înțelege toate simptomele existente și indicii corporali. Înainte de tratament, fiecare pacient trebuie să fie supus unei examinări complete.

Caracteristici ale autohemoterapiei

Această metodă este utilizată în cosmetologie, oncologie, hematologie și alte direcții. Există mai multe tipuri de terapie, dar în cele mai multe cazuri, specialiștii folosesc standardul.

Schema clasică de transfuzie a sângelui de la venele la fese arată astfel: un lucrător medical ia sânge din venă și îl injectează imediat în cvadrantul superior al feselor. Este important să rețineți că procedura se desfășoară simultan. Sângele obținut nu trebuie să fie procesat sau adăugat la acesta vitamine și alte substanțe.

Pentru a stabili corespunzător locul de injectare, trebuie să împărțiți vizual fiecare fâșie cu o linie verticală și orizontală. Rezultatul este de patru dreptunghiuri, și împreună opt. Injectarea se face în stânga sau în dreapta transfuzia sângelui din vene în contraindicațiile feselorcvadrant superior. Aceste părți sunt mai puțin susceptibile la durere.

În același timp, majoritatea vaselor sunt situate în aceste zone, datorită cărora medicamentele și același sânge sunt absorbite mai repede. Prin urmare, riscul de infiltrate este aproape zero. În același timp, pentru a evita formarea neplăcută, este recomandabil să aplicați o sticlă de apă caldă după procedură. Este important să monitorizați curățenia locurilor de injectare și, dacă este necesar, să le tratați cu alcool.

Cursul de tratament este prescris de către medic individual pentru fiecare pacient. În medie, nu durează mai mult de zece zile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

12 − = 4