tratamente faciale spa

Spa faciale reprezintă complexe cosmetice cu scopul de protecție a pielii de efectele nocive ale mediului și de a elimina influența asupra epidermei factorilor adverse asociate cu dependenta (dieta necorespunzatoare, alcoolul, fumatul și așa mai departe.) Fiind supus unor influențe negative, pielea devine treptat mai subțire, devine uscat și plictisitor. Spa-grija pentru fata ajuta la eliminarea defectelor cosmetice, pentru a restabili elasticitatea pielii, pentru a restabili culoarea buna.

Tratamente spa pentru fata casei

De obicei, serviciile de cosmetică sunt oferite în saloane, dar procedurile individuale de spa pentru față se pot face acasă. În același timp, trebuie respectată o anumită secvență de acțiuni. Un algoritm de procedură exemplară este după cum urmează:

  1. Curatarea profunda.
  2. Masaj.
  3. Hidratarea și hrănirea pielii.

Spălarea Facială Spa

Înainte de orice proceduri de pe față, trebuie să se efectueze curățarea pielii. Pentru început, toate produsele cosmetice, cu ajutorul unor mijloace adecvate și apă, sunt îndepărtate. Se efectuează o nouă curățare profundă. Vaporii de apă ajută la deschiderea porilor, dar pentru un efect mai mare, puteți picura câteva picături de ulei esențial în apă (cosmetologii recomandă levantica sau rozmarin). Pe pielea aburită, se aplică un scrub, care va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale epidermei. În plus față de cremele de peeling, puteți utiliza curățitoare preparate acasă. Astfel, un efect de exfoliere ușoară este furnizat cu cafea măcinată, sare de masă și semințe de struguri zdrobite, amestecate cu miere, smântână sau cremă grasă. Curățați perfect pielea unei măști pe bază de lut.

masaj

Înainte de a efectua partea de masaj a procedurii, experții recomandă aplicarea pe piele a carnei de avocado sau un amestec de uleiuri vegetale și esențiale. Masajul facial ar trebui să fie făcut ușor, într-o mișcare circulară. Este minunat dacă masați zona decolteului.

După masaj, trebuie să vă odihniți puțin, astfel încât compusul aplicat să se absoarbă în pielea relaxată. După 7 - 10 minute, spălați-vă fața cu apă caldă.

masca de spa spa

Hidratant și hrănit

Pasul final este aplicarea unei masti hidratante sau hidratante pentru o fata care corespunde tipului de piele. "Alimentați" epiderma este posibilă prin aplicarea unui castă de castraveți proaspeți, căpșuni sau fructe. Masca ar trebui să stea timp de 15-20 de minute, să se spele, să alterneze apa caldă și rece și să completeze procedura prin aplicarea cremă hidratantă în zona de față și de decolteu.

Deja după primele reguli ale procedurii, persoana va găsi prospețimea dorită și, după mai multe proceduri, pielea va fi în mod semnificativ netezită, iar frumusețea dvs. va fi mai vie și expresivă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

63 + = 70