tratamentul micoplasmozei la femei

Activatorii acestei boli sunt microorganisme specii care afectează țesuturile mucoase ale sistemului urogenital, intestinele și organele respiratorii. La femei, cele mai frecvente boli genitale cauzate Micoplasma hominis (Mycoplasma hominis) și Micoplasma genitalium (Mycoplasma genitalium). Ele sunt transmise atunci când sexul neprotejat, precum și contactul oral-genital.

Cum și ce să tratăm mioplasmoza la femei?

Tratamentul mioplasmozelor este de a suprima creșterea patogenilor oportunisti. Schema de tratament a mioplasmozelor va arata astfel:

 1. Terapia cu antibiotice (cel mai frecvent antibiotice, macrolid sau fluorochinolonelor). Tratamentul de antibiotice mycoplasma necesare, dar în primul trimestru de antibiotice sarcina este extrem de nedorit, prin urmare, în acest caz, pentru tratamentul Micoplasma hominis antibiotice alocate din al doilea trimestru, iar tratamentul cu antibiotice Micoplasma genitalium este numit fără întârziere.
 2. Terapie locala (lumanari, irigatii). Este utilizat pentru a trata mioplasmoza la femei.
 3. Medicamente imunomodulatoare (vitamine, suplimente alimentare).
 4. Restaurarea echilibrului microflorei (preparate care conțin microorganisme care susțin o microflură sănătoasă a intestinului și a tractului genital).
 5. Reexaminarea microflorei la o lună după terminarea cursului.
 6. Trebuie remarcat faptul că tratamentul paralel al partenerului sexual este necesar pentru a evita re-infectarea.

Este posibil să se vindece complet mioplasmoza?

După tratamentul numărul de bacterii este redus la minim, dar această boală perfidă că slăbirea imunității, stres psihologic, precum și intervențiile chirurgicale (avort) poate începe din nou creșterea lor.

Tratamentul mioplasmozelor cu remedii folclorice

Tratamentul eficient al micoplasmozei la femei, în scopul de a crește imunitatea și suprimarea disconfort, cum ar fi de arsura si mancarime pot folosi remedii populare:

  micoplasma la tratament pentru femei

 • usturoiul a fost mult timp cunoscut ca un mijloc de reducere a creșterii microorganismelor patogene; tinctura poate fi administrată pe cale orală și dură;
 • un imunomodulator excelent va fi uleiul de cătină;
 • eliminarea simptomelor neplăcute va ajuta decoctul tradițional gătit din colecția de scoarță de stejar, uterul borovoy și ceaiul Kuril.

Trebuie remarcat faptul că tratamentul cu medicamente populare va fi eficient numai împreună cu medicamentele tradiționale prescrise pentru tratamentul mioplasmozelor.

Și, în sfârșit, observăm că regimul de tratament furnizate aici - nu este un panaceu, și în fiecare caz în parte necesită un ginecolog consultare competent.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

43 − = 39