tratarea și prevenirea mucusului de ciuperci

Mucusul este un grup de organisme asemănătoare cu ciupercile unicelulare, clasificate, de asemenea, de mulți specialiști ca ciuperci. În ciclul de dezvoltare a vieții lor trec mai multe etape, iar pe unul dintre ele aceste ciuperci capătă apariția unei mucoase.

Ciupercă-slizyvik sau lycogal

Una dintre soiurile de ciuperci-slizevikov-lycogal studiate pe scară largă și activă. Se crede că aceste organisme sunt capabile să paraziteze în toate organismele vii - plante, animale și chiar oameni. În același timp, cercetătorii care aderă la această teorie consideră că lycoga se extinde asupra corpului uman, afectând diferite organe și provocând boli severe, inclusiv cancer. Infecția cu mucus apare sporadic, iar semnul prezenței acestui parazit este abundența mucusului din organism (în nazofaringe, bronhie, stomac etc.).

Cum să eliminați mucusul din corp?

Pentru tratamentul lycogelor de ciuperci în om și prevenirea infecțiilor, experții recomandă mai multe tehnici. Unul dintre ele prevede "acidificarea" corpului pentru a menține un mediu acid, care este nefavorabil pentru slizikov, prin folosirea mai multor legume murate de kvass, sărate și murate. Conform unei alte metode cunoscute, ar trebui să consumați în mod regulat morcovi și sfeclă proaspătă, precum și sucuri din aceste legume, care este deosebit de util pentru post. Pentru a obține un înțelept, care sa stabilit în nazofaringe, se recomandă această schemă:

  1. Pentru a bea pe stomacul gol 2 picaturi de tinctura de nisip dulce-amar, diluat in 100 ml de apa.
  2. Dupa 2 ore, inmoaie-te in 2 nopti o picatura de tinctura de ciclamen si dupa alte 15 minute - in alta.
  3. După o perioadă de o jumătate de oră, clătiți nazofaringe cu un decoct de sfecla.

O altă metodă de a scoate slickerul din corp este vizitarea sălii de aburi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 3