Trichomonas tratamentul colpită

Coleitis - este un tip de inflamatie a vaginului, adică membranei mucoase lui, cauzată de acțiunea microorganismelor patogene sau a anumitor specii de fungi și virusuri. Cea mai obișnuită formă a acestei boli la femei este colita de trichomonas. Patologie rezultă din interacțiunea familiei paraziților T. vaginalis Donne (Trichomonas vaginale) și celule ale corpului, rezultând în ultima matriță. Aceste celule unicelulare pot afecta atât vaginul cât și cervixul cu ovarele. Colpita este o boală infecțioasă și este transmisă, de regulă, sexual, mai puțin frecvent parenterală.

Tratamentul colonului trichomonatal în stadiile incipiente

Cea mai populară metodă de tratament a Trichomonas vaginita este utilizarea unei soluții de dezinfectare de permanganat de potasiu, soluție de peroxid de hidrogen rostopască, mușețel și alte soluții antiseptice non-corozive. Acestea sunt aplicate direct la leziunile locale prin eroziune igienică și duș vaginal.

Dar, înainte de tratarea colitei trichomonas, este necesar să se efectueze un curs de terapie a bolilor concomitente. Este obligatoriu să se examineze un partener pentru prezența Trichomonas. De asemenea, este binevenită utilizarea complexelor de vitamine pentru a menține imunitatea.
Tratamentul Trichomonas vaginita primire însoțit Trichopolum comprimate (1 comprimat 0,25 g de două ori pe zi), Osarsola (2 tablete de 0,5 g de două ori pe zi) sau metronidazol (0,25 g, de 2 ori pe zi) în interior. Cursul de tratament este de la 7 la 15 zile și depinde de stadiul de dezvoltare a bolii.

Există, de asemenea, metode mai inovatoare pentru vindecarea colitei trichomonas, de exemplu terapia antiparazitară biologică a organismului. În orice caz, dacă există o suspiciune de a avea o infecție, ar trebui să consultați imediat un medic pentru examinare ulterioară și tratament.

Tratamentul colonului trichomonatal la femei

Dacă nu există posibilitatea de a fi supus unei examinări cu un specialist, puteți începe să luați Trichopolum singur cu colită. Medicamentul este un instrument universal în tratamentul infecțiilor anaerobe, nu produce reacții alergice puternice la pacienți și este suficient de accesibil. O notă importantă este contraindicația completă a femeilor la vârsta gestațională de până la 12 săptămâni. Acest medicament este utilizat pentru a trata colpita trichomonatală atât la femei, cât și la bărbați, diferența se manifestă doar în doze și calendarul admiterii. Dar, după tratament, este totuși necesar să vedeți un medic pentru a vedea dacă terapia este eficientă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 6