Tufă de brusture pentru durere la nivelul articulațiilor

bordură de brusture pentru dureri la nivelul articulațiilor

Burduful este una dintre cele mai utilizate plante din rețetele de medicină tradițională. În special, o frunză de brusture este folosită pentru durerea articulațiilor, deoarece preparatele bazate pe această materie primă organică luptă eficient împotriva proceselor inflamatorii. Desigur, astfel de mijloace nu sunt capabile să vindece complet artrita sau artroza, dar chiar și în medicina conservatoare sunt considerate o variantă excelentă a terapiei de întreținere.

Îmbătrânește brusturele cu dureri articulare?

Printre proprietățile utile ale părții brucetei în cauză se numără reglarea metabolismului apei-sare în organism. Acest lucru asigură îndepărtarea rapidă a excesului de lichide și depozite minerale din îmbinări.

În plus, brusturele este cunoscut pentru efectul său analgezic și antiinflamator, capacitatea de a îmbunătăți starea țesuturilor cartilaginoase, de a stimula regenerarea și producerea de lichid sinovial.

Cum se utilizează frunze de brusture pentru dureri articulare?

Există multe rețete cu brusture. Cele mai simple versiuni sunt compresele din frunze proaspete de brusture. Sunt preîncălzite și ușor frământate pentru a face suc, apoi aplicate în zona afectată și învelite cu celofan și o cârpă de lână. Astfel de proceduri contribuie la atenuarea simptomelor artritei și artritei din prima sesiune.

De asemenea, popular este tratamentul durerii genunchiului cu tinctura de brusture, care este ușor de făcut la domiciliu.

Medicament cu prescripție

ingrediente:

  • Suc proaspăt stors din frunze de brusture - 0,5 l;
  • alcool medical - 100 ml;
  • miere naturală de var - 500 ml.

Pregătirea și utilizarea

Pentru a obține sucul, trebuie să spălați bine frunzele de brusture, să le tăiați într-o mașină de măcinat cu carne sau într-un amestecător, să puneți tigaia în tifon și să o presați bine. Componentele existente trebuie amestecate și agitate într-un vas închis timp de 3 minute. Produsul va fi imediat gata de utilizare sub formă de loțiuni, comprese și frecare. Poate fi depozitat mult timp în frigider, aproximativ 2 ani.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 + = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: