Tunsoarea de debut

Noua tunsoare este primul pas în reîncarnare. Dar principalul lucru este să faci alegerea potrivită, astfel încât coafura să scoată în evidență frumusețea exterioară și nu invers. În acest articol vom fi familiarizați cu tunsoarea debutului - coafura, pe care aproape orice femeie o poate "încerca" dacă este dorită.

Cum arata tunsoarea ca un debut?

Decorarea fese de la femei poate fi efectuată pe păr lung, mediu și scurt, dar mai des este efectuată pe părul cu lungime medie.

Este o tundere în formă multiplă, cu mai multe straturi de formă alungită, caracteristică distinctă a căreia părul din jurul feței se formează sub formă de arc (potcoavă). Parul lung datorită acestui tunsoare va arăta mai dens și mai gros, de la ele puteți forma multe coafuri frumoase diferite. Pentru părul scurt, debutul tunsorii nu este doar o opțiune convenabilă și practică, ci vă permite, de asemenea, să creați o imagine feminină elegantă și foarte blândă în același timp.

Cui i se face debutul tunsoarei?

Această tunsoare este potrivită pentru toate femeile, cu excepția celor care dețin o față îngustă, prea alungită, cu bărbie ascuțită (un debut cu tunsoare va sublinia doar această caracteristică). În mod ideal, este potrivit pentru femei cu o față rotundă sau pătrată, caracterizată prin caracteristici mari (pomeți proeminenți, bărbie masivă, frunte largă). Încadrarea feței prjadki permite armonizarea contururilor și ascunderea lipsei.

Debutul se desfasoara atat pe parul drept cat si pe cel curat. Apropo, aceasta tunsoare pentru parul lung va fi una dintre cele mai de succes optiuni - cu parul ei va arata destul de usor si usor pentru a se potrivi.

Nu există restricții pentru debutul tunsorilor și pentru vârstă - este potrivit atât pentru fete, cât și pentru femei mature. De asemenea, densitatea părului nu contează.

Tunsoarea de debut - o opțiune excelentă pentru cei care vor să facă fata mai expresivă, accentuând atenția celorlalți în jurul ochilor și un zâmbet.

Tehnologia de tăiere a debutului

Tehnica tăierii unui debut nu este una ușoară și necesită anumite abilități de la maestru. Să luăm în considerare etapele de bază ale performanței coafurii date:

  1. Parul umed parțial este împărțit în patru zone prin două garduri - vertical (prin centrul coroanei) și orizontal (prin coroana unei urechi în alta). Parul din occiputul drept și din stânga este securizat cu cleme.
  2. În zona frontal-parietală paralelă cu linia de creștere a părului, despărțirea se face la nivelul coroanei. Parul parietal separat este pieptat pe fața și tăiat în jurul feței în formă de arc.
  3. Pe fâșia de control obținută în acest fel, lungimea părului este aliniată în continuare, în timp ce regiunea parietală este tăiată prin metoda "fir până la fir".
  4. În centrul regiunii frontal-parietale, se efectuează două tăieturi verticale la o distanță de aproximativ 3 cm unul de celălalt. Eșuate de ele, o blocare va fi, de asemenea, un control; se taie la lungimea necesară cu o crestatură de 90 °. Restul părului este tăiat folosind metoda "strand to strand" mai întâi pe o parte, apoi pe cealaltă.
  5. În regiunea occipitală, se face o parte orizontală, paralelă cu cea anterioară. Lanțul separat se conectează cu parul deja parietal, este tras cu un unghi drept față de cap și este tăiat la nivelul dorit. Regiunea occipitală este, de asemenea, tăiată "firul pe fir" cu o nervură de 90 °.
  6. Etapa finală - punerea în aplicare a margini și depunerea.

Modelarea debutului tunsoarelor

Coafura Casual această tunsoare este foarte ușor - doar pune părul spălat cu un uscător de păr și periaj. Pentru ocazii speciale, vă puteți exprima imaginația lor și a pus părul într-un mod diferit: de exemplu, bucle curling buclat, răsuciți capetele de păr afară, face lână, supliment accesorii pentru par - panglica, barrette, flori, etc.

Tunsoarea de debut 1 Tunsoarea de debut 2 Mod de debut 3
Tunsoarea de debut 4 Mod de debut 5 Tunsoarea de debut 6
Coafura de debut 7 Tunsoarea de debut 8 Piesa de debut 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 2 =