ulei de camfor în mastită

Uleiul de camfor este utilizat pe scară largă în medicină pentru diferite afecțiuni. Pentru multe femei, ajută și la mastopatie.

Deseori, mastopatia se dezvoltă după avorturi, stres sau traume experimentate. Sânul unei femei este un organ foarte sensibil. Mastopatia poate distruge durerea din piept, sigiliile din glandele mamare. Desigur, înainte de a începe tratamentul, trebuie să fiți sigur de diagnostic. Este necesar să fim convinși că în glandele mamare nu există procese oncologice, iar boala are un caracter benign. Și dacă e chiar o mastopatie - atunci utilizarea uleiului de camfor poate fi foarte eficientă.

Uleiul camforic pentru sanii trebuie folosit, aplicând pielea uscată și curată. Pentru a freca este nevoie de mișcări ușoare, pe un cerc. Cel mai bine este să efectuați această procedură pe timp de noapte, astfel încât nu este nevoie să spălați uleiul.

Ulei de camfor - aplicare în mastopatie

Una dintre modalitățile de aplicare arată astfel:

  1. O cantitate egală de ulei de camfor și amestec de alcool.
  2. Amestecul rezultat este ușor încălzit și îmbibat cu tifon curat, stratificat.
  3. Se comprimă pentru a pune pe piept și țineți toată noaptea.
  4. Le puteți împacheta pe partea de sus a țesăturii de bumbac pentru a ține mai bine.

În plus față de compresele cu amestec de camfor-alcool, un masaj ușor cu un ulei ușor cald, care se face după un duș înainte de a merge la culcare, este eficient.

Uleiul camforic cu mastopatie - opinia medicilor și a pacienților

Fără teama de consecințe negative, utilizați ulei de camfor și când alăptați. Efectul utilizării sale este cunoscut de multe ori. Tratamentul mastopatiei cu uleiul de camfor nu este contestat chiar de medicii din medicina tradițională, care sunt deseori sceptici în ceea ce privește metodele de rețete populare.

Recomandările femeilor despre tratamentul uleiului de camfor în mastopatie sunt în mare parte doar pozitive. Singurul lucru, nu uitați că orice produs pentru uz extern poate da efecte secundare pielei. Este indicat să se aplice pe o suprafață mică a pielii înainte de a aplica ulei de camfor la sân, deoarece ocazional există reacții alergice la uleiul de camfor. Dacă apar semne de iritare, această metodă de tratament trebuie să se abțină.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 + = 21