ulei uscat

Astăzi, uleiurile cosmetice sunt mai populare ca niciodată. Nimic nu-i mai pasă de piele, îi conferă blândețe, mătăsos, ca untul. Cineva cumpără o de-a gata „Butters“ in magazinele de cosmetice naturale, cineva face un amestec de ulei cu mâinile, dar el și un alt mod nu este lipsit de un defect care sperie atât de multe femei pe acest instrument minunat. Faptul este că multe uleiuri sunt slab absorbite în piele, pot lăsa un sentiment neplăcut de lipicios și film gras.

Dar iubitorii de uleiuri nu vă mai pot face griji în acest sens, deoarece în magazine puteți cumpăra un ulei care nu se murdărește, nu hrănește și în același timp se află într-un pachet convenabil. Se numește un mijloc cosmetic - ulei uscat.

Compoziție de ulei uscat

Particularitatea uleiului uscat constă în faptul că el este compus din două ingrediente cheie - molecule de bază, foarte ușoare și uleiuri siliconice. Primul are proprietatea de a fi absorbit instantaneu în epidermă, al doilea - creează la suprafață o peliculă microscopică netezită, care creează efectul unei piele satinată. Este lipsa de grăsime și lipicios după aplicarea produsului și ia dat un nume interesant - ulei "uscat".

De ce aveți nevoie de ulei uscat?

Uleiul uscat este un remediu pentru îngrijirea corpului. Funcțiile combină mai multe simultan.

 1. În primul rând, ca uleiul obișnuit "lichid", hrănește, hidratează, înmoaie pielea, îl face sănătos, neted și strălucitor.
 2. În al doilea rând, un film gras uleios protejează pielea de radiațiile ultraviolete, păstrând tinerețea și protejând-o de arsuri solare.
 3. În al treilea rând, compoziția amestecului de ulei include antioxidanți, celule de piele întineritoare.
 4. În al patrulea rând, unele mărci de uleiuri uscate le permit să fie utilizate și pentru păr.

Metoda de aplicare a uleiului uscat

Uleiul uscat este foarte convenabil pentru utilizare. De obicei vine sub formă de spray, care se pulverizează rapid și ușor pe piele. Este mai bine să faceți acest lucru imediat după duș, în timp ce corpul este încă ud - astfel încât va fi posibilă reținerea umidității cât mai mult posibil, după ce ați absorbit stratul de suprafață al epidermei.

Uleiul este pulverizat cu un strat subțire, fără greutate și se freacă cu ușurință în piele cu mâinile, fără a lăsa urme de grăsime.

Dacă utilizați ulei pe pielea uscată a picioarelor, puteți crea un efect "lucios" cu ajutorul acestuia - veți obține așa-numita "chilot invizibil". Este foarte convenabil în căldură - vă puteți permite să mergeți cu picioarele goale.

O altă proprietate minunată a uleiului uscat - are o aromă delicată delicată, care conține note de uleiuri naturale exotice, flori și extracte de plante. Acest miros durează mult timp pe piele și, în special, pe păr, care este util pentru aceia care îi plac arome ușoare de necontestat - în loc de apă parfumată sau parfum.

Uneori, în ulei uscat, adăugați ingrediente suplimentare - bronzanții, pentru a conferi pielii o nuanță hrănită, mici panglici sau o strălucire aurie pentru strălucirea delicată.

Vă sfătuim să acordați atenție uleiurilor cosmetice ale următoarelor mărci:

 • PAYOT - Refacerea uleiului de corp uscat Huile Precieuse Minerale;
 • ulei de corp uscat

 • Yves Rocher - ulei uscat pentru corp și păr Monoi de Tahiti;
 • Yves Rocher - ulei de corp uscat "Piele perfecta";
 • Nuxe - ulei de aur Nuxe Huile Prodigieuse OR;
 • Dior - satinat;
 • Avon - spray de ulei pentru corpul cu minerale "Povestea de aur" SkinSoSoft;
 • Le Petit Marseillais - Ulei de corp hidratant pentru corp Huile Seche sublimante;
 • Pupa - ulei uscat pentru fata si corp cu efect de arsuri spumoase SHIMMERING OIL SPF 10;
 • Garnier - Ulei de corp prețios pentru frumusețe.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − = 13