ureche picături tsipromed

Foarte multe boli ale organelor ORL, inclusiv urechile, apar din cauza atacului bacterian. Și în tratamentul utilizării lor de medicamente antibacteriene bazate pe antibiotice moderne, care sunt foarte susceptibile de a ajuta să scape de boală în termen de 10 zile.

Pentru tratamentul bolilor infecțioase ale urechilor este uneori suficient pentru a utiliza numai agent antibacterian topic - picături, dar cazurile severe pot necesita organismul de bacterii terapia cu antibiotice comune.

Utilizarea antibioticelor moderne, pe de o parte - aceasta este o modalitate simplă de a scăpa de boală, dar pe de altă parte, bacteriile devin mai puțin sensibile la ei, și înainte de farmaciști sarcină este de a crea noi, mai eficiente și mai puternice antibiotice. Prin urmare, utilizarea antibioticelor, chiar și de actualitate, nu este recomandată fără supraveghere medicală și fără un motiv suficient pentru faptul că, fără acest grup nu fac droguri.

Compoziția picăturilor de urechi Tsipromed

Eardrops Tsipromed fluorochinolone antibiotice destinat aplicării topice. Ele sunt transparente sau cu o tentă gălbuie soluție de 0,3%, care conține ca substanță ciprofloxacin bază - 3 mg, și substanțe suplimentare de clorură de benzalconiu utilizate, acid lactic, clorură de sodiu, edetat de sodiu, hidroxid de sodiu și apă. Excipienți ajuta la păstrarea proprietăților antibiotice și de a ajuta-l sa patrunda mai bine tesuturi.

Ciprofloxacina este eficientă împotriva unui grup larg de bacterii, inclusiv gram-pozitivi și gram-negativi. Împotriva bacteriilor Gram-negative Ciprofloxacin este eficient în oricare dintre starea lor - pasivă și activă, și împotriva bacteriilor gram-pozitive numai în timpul diviziunii lor.

Antibioticul afectează bacteriile ADN, le distruge membrana și previne răspândirea lor. Această proprietate a antibioticului îl face eficient pentru tratamentul multor inflamații infecțioase. Singurul caz în care o picătură Tsipromed nu numai ineficient, dar poate agrava situația - o inflamatie a virale etiologie, deoarece antibioticul inhibă imunitatea naturală a persoanei și, astfel, sunt ineficiente împotriva virușilor, promovează recuperare pe termen lung.

Ureche picături Tsipromed - instrucțiuni

Picăturile de Zipromed se utilizează în următoarele boli ale urechii:

  • otita medie cronică și acută;
  • otita externa;
  • complicații postoperatorii infecțioase;
  • atunci când infecția infecțioasă după traumatismul urechii și ca măsură preventivă înainte și după intervenția chirurgicală.

Drops Tsipromed - instrucțiuni de utilizare

Înainte de a utiliza picăturile de urechi Tsipromed, canalul urechii externe trebuie pregătit prin curățarea și uscarea acestuia. După aceea, picăturile trebuie încălzite (țineți-le în mână timp de 5 minute), deoarece picăturile reci pot agrava starea.

În fiecare ureche se aplică pentru 5 picături, după care mențineți capul într-o poziție răsturnată. Prelucrarea are loc de cel puțin 3 ori pe zi.

cipromed picături instrucțiuni ureche

După ce principalele simptome au dispărut, picăturile trebuie continuate în următoarele două zile.

Contraindicații privind utilizarea picăturilor în urechile de la Tsipromed

Picături Tsipromed nu este recomandat pentru reacții alergice la orice substanță, o parte a fondurilor, precum și în timpul sarcinii și alăptării. Copiii sub 15 ani care utilizează aceste picături de tratament nu sunt recomandați.

Analoguri de picături de urechi Tsipromed

Unul dintre analogii mai avansați de picături pentru urechile lui Tsipromed sunt picăturile de Normax.

Dacă există o alergie la acest grup de antibiotice, atunci picăturile Otof sunt un analog al remedierii, care sunt utilizate în mod activ în practica ORL.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 3