Valul de la Hollywood

Valul Hollywood - aceasta este o coafura retro spectaculoasă care, contrar celebrului nume, este potrivită nu numai divinizatorilor de la Hollywood, ci absolut tuturor femeilor pentru a crea o imagine de lux festivă. Coafura Valul Hollywood poate fi realizat pe păr scurt, lung, mediu, dar este important ca tunsoarea originală să fie realizată cu fire de lungime egală. În caz contrar, pentru toate încuietorile au fost plasate în direcția corectă, iar vârfurile nu se încadrează în stilul general și blocat în direcții diferite, va trebui să utilizați un număr mare de produse de styling.

Modalități de a crea un val de Hollywood

Plasarea unui val de Hollywood se poate realiza independent la domiciliu, care necesită instrumente de coafat, unelte și aparate de coafură, precum și puțin timp și răbdare. Valurile pot fi create atât pe o suprafață oblică, cât și pe o porțiune dreaptă, ele pot fi diverse sub forma:

 • Direct - sunt situate paralel cu linia de separare;
 • oblic - la un unghi ascuțit față de despărțire;
 • transversal - perpendicular pe tăierea dorită.

La crearea acestei coafuri ar trebui să fie luate în considerare faptul că durabilitatea afectează grosimea și înălțimea Kroon (cea mai mare parte a liniei de undă în cazul în care se face o curbă ascuțită), și lățimea valului. Valurile sunt create care se încadrează pe față, sunt îndepărtate de persoana în spate, iar cu părul lung puteți colecta fire într-o buchet elegant, iar valul în sine se face într-un bang. Fetele care iubesc să folosească accesorii în păr, de multe ori decora Hollywood pini val styling, de stabilire a ridurilor de pe valuri și flori, inel frumos și banderole.

Există mai multe tehnici pentru a face o coafură Hollywood val, care este împărțit în "rece" și "fierbinte". Metoda "rece" implică utilizarea doar a unui pieptene subțire, cleme, degete și mijloace de capsare de fixare puternică. În acest caz, stilul se face pe păr umed, este destul de blând pentru păr, dar necesită o anumită abilitate și claritate a execuției. Tehnologia "caldă" implică folosirea dispozitivelor pentru curbarea părului cu un element de încălzire (fier de călcat, călcat) sau cu perii de păr (obișnuit sau termic). Există, de asemenea, modalități de a crea un val de Hollywood printr-un uscător de păr cu difuzor.

În mod separat, merită menționată valul Hollywood cu o panglică, care este un tip special de țesătură pe principiul unei panglici cu un singur spic. Această coafură este perfectă pentru parul lung și mediu pentru o ocazie solemnă, dă o imagine de romantism și sofisticare.

Cum de a face un val de Hollywood?

Luați în considerare pas cu pas modul de a face valuri de la Hollywood pe exemplul de a crea păr pe părul lung "fierbinte" metoda:

 1. Spălați părul, uscați bine, pieptene și împărțiți-l în despărțire.
 2. cum să faci un val de Hollywood 1

 3. Încălziți buclele (cu diametrul de aproximativ 25 mm), detașați firul de păr de sus, răsuciți-l într-un turnietă luminoasă și, începând de la vârfuri, vânt în direcția de la fața.
 4. cum sa faci un val de la Hollywood 2

 5. Pentru a preveni stoarcerea vârfurilor, în timpul înfășurării trebuie ținute cu degetele.
 6. cum să faci un val de Hollywood 3

 7. După 10-15 secunde, îndepărtați cu atenție curlul din buclă fără a îl răsuci și fixați-l cu o clemă la bază.
 8. cum să faci un val de Hollywood 4

 9. Pe acest principiu, înfășurați tot parul în paralel, ținând dispozitivul în poziție orizontală.
 10. cum să faci un val de la Hollywood 5

 11. Începând cu colierele inferioare, scoateți toate clemele.
 12. cum să faci un val de Hollywood 6

 13. Pieptenele cu pieptene cu dinți rari.
 14. cum să faci un val de Hollywood 7

 15. Părul de păr tratat cu lac sau spray de fixare.
 16. cum să faci un val de la Hollywood 8

 17. Pentru a da undelor o imagine clară, prindeți încuietorile cu ajutorul unor cleme sau obiecte invizibile și le strângeți ușor.
 18. cum să faci un val de la Hollywood 9

 19. După câteva minute, scoateți clemele și presărați din nou părul cu spray (spray).
 20. cum să faci un val de Hollywood 10

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 29 = 38