vodca cu sare

Vodka în medicina populară ocupă un loc special. Alcoolul este o componentă indispensabilă în fabricarea multor compuși medicinali pentru utilizare în interior și în exterior. Poate că cea mai populară combinație în rețete populare este vodca cu sare. Oferim mai multe opțiuni pentru utilizarea acestei combinații în tratamentul anumitor boli.

Vodca cu sare pentru diaree

Probabil, este imposibil să găsești o persoană care nu știe că vodca cu sare ajută la scăderea diareei. Dar nu toată lumea știe despre raportul corect dintre cele două componente ale soluției. Pentru ca efectul compoziției asupra corpului să fie cel mai eficient, o treime de linguriță de sare trebuie amestecată cu 80 g de vodcă. Apropo, acest remediu reduce durerea din tractul gastro-intestinal.

Vodca cu sare pentru otrăvire

Vodca cu sare este un remediu excelent de vindecare cu vărsături prelungite, care rezultă din otrăvire. În 50 - 60 de grame de vodcă trebuie să turnați o treime dintr-o linguriță de sare, amestecați și beți. Se crede că cel mai bun rezultat poate fi obținut dacă, după 15 minute de la luarea de vodcă cu sare, beți o jumătate de pahar de suc de portocale proaspăt stoarse (sau mâncați o portocală).

Vodcă cu sare din răceală

Pentru răceli se folosește de asemenea o combinație de vodcă (100 g) și sare (1/3 de linguriță), dar pentru un efect mai bun se recomandă adăugarea unei jumătăți de linguriță de piper negru. Este recomandabil să luați acest medicament timp de 2-3 minute pentru a nu mânca și bea pentru a obține cel mai bun rezultat în vindecare.

Compress - vodcă cu sare

tratament cu sare cu vodca

Ajută la scăpa de coarnele pielii pe tocurile unei comprese de vodcă cu sare. În mod preliminar pentru picioare este o baie în care o lingură de sare se dizolvă în 1 litru de apă caldă. După 8 - 10 minute, picioarele sunt șterse cu grijă (dar nu clătite!) Și învelite cu o cârpă moale din bumbac, umezită bogat cu vodcă. Pe partea de sus a fiecărui picior pus pe o pungă de plastic, și apoi - șosete strânse. Compresa de apă-sare este lăsată pe toată noaptea.

Vodca cu sare din durerea de dinți

Pentru a scăpa de durerea de dinți, puteți încerca să folosiți o rețetă populară. Periuța de dinți este ținută într-o soluție de sare în vodcă timp de 5 minute. Apoi periați dinții și gingiile cu această perie. Procedura se repetă de câteva ori pe zi pentru a ușura procesul inflamator.

Atenție vă rog! Este inadmisibilă tratarea sării cu vodcă pentru copii și adolescenți (cu excepția utilizării externe). Este mai bine să nu utilizați medicamentul pentru femeile însărcinate și persoanele cu afecțiuni cronice ale stomacului, ficatului și rinichilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

95 − = 86