Valentines - scrapbooking

În ajunul zilei de Valentine sunt îndrăgostiți de cumpărarea sau crearea de cadouri minunate - cărți valentine. Dacă te hotărăști să-ți mulțumești sufletul tău cu darul tău, oferim clase simple de master, în care procesul de creare a inimii de Valentine din 14 februarie în tehnica scrapbooking-ului este descris pas cu pas.

Carte poștală «Heart»

Din moment ce inima este simbolul principal al Zilei Îndrăgostiților, va fi necesar un șablon potrivit pentru a crea o carte poștală în tehnica scrapbooking. O varietate de modele de inimi pentru scrapbooking pot imprima și trage pe cont propriu, și apoi tăiate.

Șablonul finit este transferat pe o hârtie groasă cu modelul dorit și apoi tăiat. Astfel de inimi vor avea nevoie de cel puțin două. Dacă doriți să scrieți o persoană preferată foarte mult, atunci creșteți numărul paginilor inimii. Apoi, în partea de sus a fiecărei inimi faceți două găuri. Excelentă dacă aveți inele decorative din metal sau plastic.

Valentines - scrapbooking1 Valentines - scrapbooking2

În partea din față a primei pagini a inimii, lipiți inscripțiile sau desenele corespunzătoare tăiate din reviste sau imprimate pe hârtie groasă. Apoi conectați toate inimile decorate în tehnica scrapbooking, folosind o panglică decorativă îngustă, legată cu arcuri.

Valentines - scrapbooking3 Valentines - scrapbooking4

Carte poștală dublă

Pentru a face o Valentine în formă de carte poștală dublă standard, luați o foaie de hârtie densă, îndoiți-o la jumătate și tratați marginile cu foarfece figurine. Apoi, imprimați și tăiați elementele de hârtie pe care le-ați plăcut. Puteți trece la lipire. Mai întâi, lipiți cardul de fundal-valentin la baza cu fundalul-substrat, aliniați-l spre stânga. Apoi, în centrul cărții poștale, plasați detaliul cu inscripția și decorați colțul din stânga jos cu trei inimi colorate diferite. Unele elemente ale valentinii pot fi acoperite cu un lac incolor cu paiete. În cazul nostru, acesta este un cadru de detaliu cu un mesaj de dragoste și trei inimi.

Valentines - scrapbooking5 Valentines - scrapbooking6
Valentines - scrapbooking7 Valentines - scrapbooking8

Există o mulțime de opțiuni pentru crearea de cărți poștale în tehnologia scrapbooking! Ele sunt unite de una - multi-strat și prezența de diferite în mărime și detalii de formă. În ceea ce privește gama de culori, atunci în timpul creației valentine încercați să utilizați și elemente de roșu, simbolizând acest sentiment minunat.

Valentines - scrapbooking9 Valentines - scrapbooking10
Valentines - scrapbooking11 Valentines - scrapbooking12

Vasele frumoase din hârtie pot fi realizate în alte moduri.
Oferiți rude și rudelor! Și nu numai la Ziua Îndrăgostiților.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 4 =