Ele diferă de sugari de la colegi cu inteligență ridicată și viteza de dezvoltare a abilităților mentale. Rezolvați ecuațiile diferențiale în loc să stivuiți piramidele și cuburile - un lucru obișnuit pentru acești copii.

Dezvoltarea creierului acestor copii este fenomenală și le permite să aibă diplome de învățământ superior înainte de a ajunge la maturitate. Ei devin candidați la Premiul Nobel, făcând lucruri incredibile în chirurgie. Este vorba despre astfel de geeks care vor fi discutate în acest material.

1. Kim Ung-Yong

Kim Un Yong

În 1962 el a fost născut în Coreea, Kim Jong Ung - un copil unic și mai deștept din lume, al cărui IQ nivel de 210 puncte este listat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai inalta. Până în prezent, nimeni nu a reușit să depășească această cifră. La vârsta de 3 ani, Kim știa 4 limbi și le-a citit liber (coreeană, engleză, germană, japoneză).

Copilul a absorbit cunoștințele atât de repede încât în ​​4 ani a reușit să intre în universitate. La 5 ani copilul însuși a rezolvat ecuația diferențială probabilistică cea mai complicată. Apoi a fost invitat la un spectacol de televiziune japonez pentru a-și demonstra cunoștințele în deja 8 limbi - de această dată băiatul a învățat în plus vietnameze, chineze, filipineze și spaniole. Și în 8 ani de la NASA a primit o propunere de instruire. Kim și-a câștigat doctoratul în fizică la vârsta de 15 ani.

2. Oscar Wrigley

Oscar Rigley

Potrivit Centrului pentru Copiii înzestrați în 2010, cel mai inteligent copil a fost Oscar Wrigley, la 2 ani nivelul său de IQ a atins 160 de puncte. Acest coeficient a fost IQ-ul lui Albert Einstein, care, fără îndoială, dă dreptul de a include acest copil în lista de genii. De la trei luni din viata lui, Oscar a vazut o rata extrem de rapida de dezvoltare mentala. În 2 ani el a spus în detaliu despre ciclul de reproducere în pinguini, care a uimit pe toată lumea. Puțin mai târziu a devenit membru al celui mai renumit club Oxford "Mensa", care se bazează pe unificarea oamenilor cu un nivel uimitor de ridicat al abilităților mentale.

3. Mahmoud Vail Mahmoud

Mahmoud Vail Mahmud

Mahmoud Vail Mahmud sa născut la 1 ianuarie 1999 și a fost recunoscut drept cel mai deștept dintre copiii săi și a intrat în Cartea Recordurilor Guinness. Nivelul inteligenței sale este estimat la 155 de puncte. Cu viteza de a rezolva cele mai dificile sarcini, acest băiat a depășit toți oamenii de știință din Egipt. Copilul a studiat în cadrul programelor individuale, care i-au dezvoltat și l-au oferit pentru formarea corporațiilor de computere de vârf.

4. Gregory Smith (Grigorie Smith)

Gregory Smith

Grigorie deja la vârsta de doi ani a putut citi, iar la vârsta de 10 ani a intrat în universitate. băiat Gifted a primit invitația și sa întâlnit cu oameni ca Bill Clinton, Mihail Gorbaciov, a fost de 4 ori nominalizat pentru Premiul Nobel, dar nu a primit-o încă. De asemenea, Gregory a călătorit în întreaga lume cu programul său privind drepturile copiilor și a ținut un discurs la ONU.

5. Mikaela Irene D. Fudolig (Mikaela Irene D. Fudolig)

Mikaela Irene Fudolig

Abilitățile mentale Irene au fost atât de fenomenale încât la vârsta de 11 ani a încheiat curriculumul școlar și a intrat în universitate în Filipine. A terminat-o cu onoruri în 16 ani. Fudoling a obținut o diplomă de licență în fizică, iar la absolvire a ținut un discurs de adio. Astăzi, Mikaela Irene Fudolig este deja profesoară și lucrează în același institut în direcția econofizicii.

6. Akrit Pran Yaswal (Akrit Jaswal)

Akrit Pran Yasval

În 1993, un băiat unic, Akrit Pran Yasval, sa născut în India cu un extraordinar cadou de chirurg. Pentru prima dată, a efectuat o operațiune la șapte ani pentru prietenul său de opt ani. Akrit a reușit, fără să știe, să-și despartă degetele după o arsură gravă și, de fapt, a salvat mâna copilului. La vârsta de 12 ani acest copil remarcabil a studiat deja la Universitatea de Medicină și la vârsta de 17 ani a obținut o diplomă de master în chimie aplicată. Până în prezent, acrilicul este implicat activ în căutarea unui remediu eficient pentru cancer.

7. Taylor Ramon Wilson (Taylor Wilson)

Taylor Ramon Wilson

Taylor Ramon Wilson a fost născut 07 mai 1994 și a devenit cunoscut în întreaga lume, în cei zece ani care au creat o bombă nucleară, dar în cei 14 ani el a fost capabil să dezvolte un dispozitiv de fuziune nucleară, adică, fuzor de lucru. În 2011, acest fizician nuclear talentat a primit un premiu științific ridicat pentru un detector de radiație tranzitorie. În plus, în dezvoltarea sa există un reactor nuclear compact, care, din cuvintele sale, trebuie alimentat o dată la trei decenii, în timp ce produce energie electrică este capabil să atingă niveluri de 50 MW.

La începutul lui 2013, Wilson a primit cuvântul la conferința TED-2013, unde a spus despre planurile sale de a dezvolta reactoare nucleare autonome de fisiune nucleară.

8. Cameron Thompson (Cameron Thompson)

Cameron Thompson

În 1997, geniul matematicii Cameron Thompson sa născut în nordul Țării Galilor. Încă de la 4 ani, Cameron a făcut un comentariu profesorului că a uitat de numere negative și nu este corect când spune că zero este cel mai mic număr. În calitate de copil de 11 ani, a obținut o diplomă de matematică de la Universitatea din Regatul Unit și a fost invitat la programul BBC, unde i sa spus despre lume ca pe un geniu. Cameron nu este, de asemenea, ușor deoarece, în ciuda bolii lui Asperger, abilitățile sale mentale nu mai încearcă să uimească și a fost recunoscut drept cel mai tânăr geniu din lume.

9. Ksenia Lepeshkina

Ksenia Lepeshkina

Ksenia Lepeshkina este din satul din apropiere de Magnitogorsk. Părinții ei nu se ocupau în mod specific de fată, dar abilitatea de a învăța de la ea a fost observată din copilărie. Potrivit mamei sale, Xenia a învățat să spună fraze în vârstă doar 8 luni, la vârsta de trei ea a fost deja citit, iar în 4 ani dependent de cărțile lui Jules Verne. În același timp, ea a descoperit cunoștințe vechi în domeniul realizării perfecțiunii și posedând abilități supranaturale, pe care oamenii de știință le-au considerat pierduți. Și la aceeași vârstă, fetița ia spus cu fermitate părinților că va merge la școală. La interviu au fost uimiți de faptul că, în această fată de vârstă găsește și citește bine, știe tabla înmulțirii, și așa mai departe. Încă de la vârsta de 12 de ani Ksenia a absolvit liceul cu o medalie de aur, ca student extern si sa inscris la Academia Finanțelor în Guvernul Rusiei.

10. Priyanshi Somani (Priyanshi Somani)

Priyanshi Somani

Tânărul Priyanshi Somani (născut în 1998 în India) are abilități fenomenale de numărare. Ea poate rezolva calcule matematice complexe în mintea ei, înmulțește numerele de opt cifre și, în același timp, foarte repede. În 2010, când Priyanshi avea 12 ani, a reușit să calculeze rădăcina pătrată a unui număr de șase cifre în mai puțin de 7 minute. Și în 2012 a devenit titular absolut în acest domeniu când a calculat rădăcinile dintr-o duzină de șase cifre în mai puțin de trei minute și, ca să fie exact, în 2 minute 43 secunde. Și toate acestea în minte. Numele ei este înscris în Cartea Recordurilor Guinness, în calitate de persoană care crede că este cea mai rapidă din lume.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 20 = 30