Unul dintre personajele principale din această poveste este un băiat de 13 ani, Anthony, care suferă de depresie. Când o tulburare mentală preia, crede-mă, un tip sărac trăiește nefericit ... Este greu pentru el să fie mereu vesel și zâmbitor.

E timpul să vorbim despre cel de-al doilea personaj principal, sau mai degrabă despre eroină. Numele ei este Belle, de fapt, Anabella, dar îi place să fie numit numele printesa iubita lui. Ea are 5 ani și este sora lui Anthony. Ea - o iubita adevarata, ea vrea întotdeauna să ruleze undeva, puternic stau într-un singur loc. Este un zâmbet fată, o rază de soare. Este atât un popor pentru Sine că, oricare ar fi venit mult peste tot găsește prieteni. Cu toate acestea, Anthony este cel mai bun prieten pentru ea. Între rudenia aproape că, indiferent cât de rău el nu a fost, sufletul său solar ea întotdeauna reușește să scape de întuneric, uneori, învelindu-l în interior.

Anthony și Belle au încă cinci frați și surori. Dar aceste două zile și zilele nu pot trăi unul pe altul. Se uită la filme cu ea. El patinează cu ea pe un skateboard, iar noaptea îl pune în pat. Acești doi au propriul lor ritual mic, ajutându-ne să ne îndepărtăm de un vis rău. Deci, Anthony în fiecare seară, ca și cum ar fi stropit capul lui Belle cu un polen magic. Ambele cred că protejează de coșmaruri.

Fată băiat îmbrățișat

Ideea de a crea un film atât de neobișnuit pentru mama Anthony și Belle a venit după nașterea celui de-al șaptelea copil. După cum remarcă femeia, ea adoră desene animate Disney, așa că dorea să aibă grijă de o rochie elegantă, motivându-se să piardă în greutate. Apoi, pe site, Anthony a văzut costumul prințului. Din acea zi, el a trăit prin gând, ca și când ar fi conceput să-l realizeze în realitate. "El a întrebat dacă aș putea cumpăra un costum de prinț pentru el. Mi-a spus că vrea să organizeze un film fabulos pentru Belle, "mama lui Anthony zâmbește.

Băiatul stătea pe un genunchi

Curând întregul costum festiv prinț frumos până mănuși albe și pantofi negri a fost asamblat. Apoi a cumpărat o rochie fermecătoare pentru o mică prințesă. „Tu nu ar crede ceea ce a fost surpriza ei, atunci când, în care nu a mers doar Anthony, și prințul favorit basm Disney, Alba ca Zapada, si-a dat rochia lui mileyshee. I-am explicat fiicei mele că acesta a fost ziua noastră de naștere. Am schimbat repede hainele și a mers la o ședință foto la parcul local „- fericit de a împărtăși amintirile de mama lor.

Băi și fată

Ea a adăugat că această sesiune foto a dat o mare de emoții incredibile, momente memorabile și cele mai strălucite amintiri. Anthony, în timpul schimbării locațiilor, îi ducea bebelușul în brațe, astfel încât să nu se poticnească peste tinuta ei. Fata se simțea ca o adevărată prințesă și e greu de imaginat cât de fericiți erau cei doi.

Băiatul îl rotește pe fată

Anthony își înconjura în mod constant sora. Bell însăși a observat mai târziu că acesta a fost cel mai bun dar pe care la primit vreodată. "La sfârșitul sesiunii foto, înaintea ochilor mei, au existat lacrimi de fericire, lacrimi de bucurie. Sunt atât de mândru de fiul meu, pentru că are o inimă atât de nobilă. Sunt mândru că el nu permite depresiei să ia de la el momente de bucurie și fericire ", - spune mama copiilor.

Printul și prințesa

Bazat pe: Panda plictisit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 − = 40