Actovegin în timpul sarcinii intravenos

Medicamentul Actovegin este un mijloc de a influența procesele metabolismului tisular. Astăzi, Actovegin este din ce în ce mai utilizat în practica obstetrică și ginecologică, ajutând femeile să îndure și să nască un copil sănătos, chiar dacă anumite complicații au fost observate în timpul sarcinii.

Actovegin este un medicament care este fabricat din sângele vițeilor și conține derivați de aminoacizi și peptide cu greutate moleculară mică.

De ce femeile gravide prescris Actovegin?

Actovegin în timpul sarcinii activează metabolismul în țesuturi, nutriția și reînnoirea celulelor. Acest lucru îmbunătățește fluxul de sânge în placentă, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge, ceea ce împiedică lipsa nutrienților fătului, a oxigenului și a abcesului placentar.

Cel mai important, Actovegin, acționând la nivelul vaselor mici de sânge ale placentei, crește rezervele de energie din celule și, în consecință, rezistența țesuturilor la o lipsă de oxigen.

Utilizarea Actovegin în timpul sarcinii poate continua atât în ​​scop preventiv, cât și în scopuri curative.

Ca mijloc de prevenire, medicamentul este prescris femeilor însărcinate care au întâmpinat anterior probleme de avort spontan.
Aktovegin ca un tratament administrat la femeile gravide care suferă de diabet, toxemie, in prezenta insuficienta placentara, hipoxie, malnutriție, întârzierea dezvoltării fetale.

Actovegin afectează în mod eficient fluxul sanguin venos și arterial. O bună alimentare cu sânge a fătului îmbunătățește circulația cerebrală, crește greutatea corporală și este o excelentă prevenire a leziunilor cerebrale pentru copil. care apar din a doua jumătate a sarcinii și care include prima săptămână postpartum. Utilizarea medicamentului ajută la reducerea frecvenței nașterii prematură din cauza hipoxiei fetale și a complicațiilor care apar în timpul sarcinii.

Actovegin în timpul sarcinii este utilizat în diferite forme: în fiole - pentru injecții, în tablete pentru administrare orală.
De regulă, cu complicații ale sarcinii, care sunt însoțite de o amenințare la adresa sănătății copilului, Actovegin se administrează cu un picurator pe cale intravenoasă. pentru care femeile gravide sunt prescrise ActoveginAtunci când cauzele insuficienței fetoplacentare sunt eliminate și starea femeii se stabilizează, se administrează injecții cu Actovegin sau acest medicament este administrat în tablete. Cursul tratamentului durează, de obicei, aproximativ o lună.
Doza și numărul de injecții (luând pastile) Actovegin în timpul sarcinii pe zi stabilită de către medicul curant luând în considerare gradul de severitate al mamei, cât și a severitatea afecțiunii la făt.

În cazuri deosebit de severe, 10-20 ml de Actovegin sunt administrate intravenos sau intraarterial. Apoi, medicamentul este injectat intramuscular sau intravenos încet de 5 ml o dată pe zi, în același timp. Se efectuează cel puțin zece injecții.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 42 = 47