Alăptarea în timpul sarcinii | hounslowtw3.net

Alăptarea în timpul sarcinii

alăptarea în timpul sarciniiAdesea, femeile învață că așteaptă din nou copilul, la câteva luni după nașterea primului copil. Într-o astfel de situație, de regulă, o mamă tânără încearcă să oprească lactația cât mai curând posibil, deși, de fapt, absolut nu este necesar să se facă acest lucru.

Între timp, în cazul continuării alăptării în timpul sarcinii, este necesar să se ia în considerare anumite trăsături ale acestui proces, despre care vă vom spune în articolul nostru.

Caracteristicile alăptării în timpul sarcinii

Fluxul a două astfel de procese, cum ar fi sarcina și alăptarea, simultan, în majoritatea cazurilor este însoțit de următoarele modificări:

  1. Sub influența fluctuațiilor în fondul hormonal, sfârcurile și sânii unei mame tinere pot deveni mult mai delicate și mai sensibile. Foarte des, acest lucru cauzează dureri severe în timpul hrănirii copilului mai în vârstă, care are deja dinți. În ciuda faptului că această situație este considerată absolut normală, fiecare femeie ar trebui să decidă singură dacă este gata să continue să sufere această durere sau este mai bine să înțărcați copilul adult din piept, pentru a nu experimenta emoții negative în timpul următoarei sarcini.
  2. În plus, pe pragul unei livrări devreme, gustul laptelui matern se poate schimba dramatic, astfel încât copilul mai în vârstă să poată refuza în mod independent sau să încerce să obțină lapte obișnuit cu capricii și isterie. Acest lucru se datorează faptului că laptele în această perioadă se transformă în colostru, atât de necesar pentru un nou-născut în primele zile ale vieții sale.
  3. În cele din urmă, lactația în timpul sarcinii poate scădea independent sub influența proceselor naturale care au loc în corpul unei femei, precum și a experiențelor sale psiho-emoționale care însoțesc perioada de așteptare pentru o viață nouă.

Toate aceste trăsături, desigur, pot avea un efect asupra faptului dacă o mamă tânără va continua să alăpteze pe urmașii ei. Cu toate acestea, dacă se dorește, pot supraviețui dacă o femeie nu vrea să-i priveze fiul sau fiica unei băuturi valoroase.

Între timp, există situații în care alăptarea în timpul sarcinii este strict contraindicată. Acestea includ: insuficiența Isthmiko-cervicală și suturarea pe cervix, administrarea anumitor medicamente, gestație, precum și dureri abdominale de orice fel care cresc în timpul hrănirii. În astfel de circumstanțe, trebuie să excomunicăm imediat copilul mai în vârstă de la sânul matern. alăptarea în timpul sarcinii

Cum să opriți lactația în timpul sarcinii?

Desigur, dacă există o oportunitate, cel mai bine este să înțărcați treptat bebelușul din sânul mamei. În acest caz, procesul de încetare a hrănirii trece copilului aproape fără durere, iar cantitatea de lapte din glandele mamare a femeii scade, de asemenea, într-un mod natural.

Dacă trebuie să întrerupeți imediat lactația, puteți utiliza medicamente speciale, de exemplu "Dostinex", dar numai după o consultare prealabilă cu medicul dumneavoastră. Remedii bine dovedite și folclorice - vase de salvie și oregano, precum și usturoi, dar nu sunt recomandate să le luați fără numirea unui medic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: