alcool și copii

În viețile noastre, așa a fost obișnuit, există momente când părinții folosesc băuturi calde. Fie o sărbătoare sau altă ocazie. Dar te-ai gândit vreodată la faptul că copiii noștri văd toate astea? Vor să imite bătrânii. Și uneori reușește. Iar răul de alcool pentru copii este cunoscut tuturor. Doar, din păcate, nu toată lumea se gândește serios la acest lucru.

Alcoolul otrăviți la copii

Se întâmplă că neglijența adulților poate duce la consecințe grave. Copiii cunoscuți sunt numiți "papagali" și "maimuțe" - orice pas și părinte părinte este supus copiei imediate de către copil. Sunt deosebit de periculoase situațiile în care copilul vede unde se află sau este depozitat alcoolul, pe care adulții l-au folosit. Accesibilitatea poate duce cu ușurință la intoxicații cu alcool la copii.

Dacă observați că copilul:

  • un miros din gură, pe care nu-l vei confunda cu nimic;
  • comportament inadecvat;
  • au existat plângeri de o durere de cap;
  • greață, vărsături;
  • respirație intermitentă;
  • scaunul sa schimbat.

- atunci există toate motivele pentru a spune că copilul dvs. a fost otrăvit de alcool. Pentru copiii de vârstă mică, orice doză de alcool este periculoasă, în acest caz este mai bine să apelați o ambulanță. Însuși îi oferă o băutură caldă abundentă și o supraveghează în mod constant. Dacă este necesar, încercați să provocați vărsături la copil prin apăsarea a două degete pe rădăcina limbii. Pentru a pune copilul este necesar pe un flanc, ca pe o spate, acesta poate fi înecat de masele de voma. Adsorbantul poate fi administrat unui copil la o doză de cărbune activat: 1 tabletă per 10 kg greutate a copilului. Asigurați-vă că aerul proaspăt intră în cameră, doar pentru a arăta că bebelușul nu suflă.

Efectele consumului de alcool

Dacă o persoană alcoolică are un efect negativ asupra unui adult, atunci ce zici intoxicarea cu alcool la copiiorganismul copilului, asupra căruia influența alcoolului este de câteva ori mai puternică. Toată lumea cunoaște astfel de boli cumplite cum ar fi cancerul și ciroza hepatică, cancerul de stomac, deteriorarea sistemului nervos central și pierderea memoriei. Nu țineți șansele și jucați cu foc!

De asemenea, nu te duce departe cu băuturi alcoolice și femei însărcinate, pentru că fiecare beți un pahar de alcool are un impact enorm asupra copilului vostru nenăscut. Incetineste cresterea si dezvoltarea fatului. Da, și alcoolul în sine va fi îndepărtat de la copil de două ori mai mult decât de la mama lui.

Nu uitați că copilăria este o perioadă de studiu și descoperire, deci fiți exemplificați de imitație pentru copiii voștri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 1