Anul Nou de dans pentru copiiOra de basme și minuni - Anul Nou - cel mai vesel și mai strălucitor. Tot felul de festivități de masă, distracție și matinees nu se poate face fără dansurile de Anul Nou pentru copii. În funcție de locul în care va avea loc evenimentul muzical, precum și de vârsta tinerilor participanți, repertoriul de dans va fi, de asemenea, selectat.

Toată lumea știe dansul pentru Anul Nou pentru copii, efectuat de mai multe generații - un dans în jurul pomului de Crăciun. Indiferent de locul în care este instalată frumusețea verde - în sala sau în piața centrală a orașului, atât bătrâni cât și tineri, îi place să danseze în jurul pomului de Crăciun împreună cu Moș Crăciun și Snow Maiden. Dar, în afară de asta, există și alte dansuri de Anul Nou, nu mai puțin interesante și interesante.

Dansuri tradiționale de Anul Nou pentru copii

Pregătirea prealabilă se desfășoară anual în grădinițe, în timpul căreia copiii învață poezii, cântece și compoziții de dans din scenariul de Anul Nou.

Pentru a repeta repertoriul începe cu mult înainte de sărbătoare, astfel încât copiii să aibă o bună ocazie să aducă mișcarea la automatism și să-i placă pe părinți cu performanța lor la matinee. Copiii moderni dans la muzica care urcă din coloanele centrului de muzică sau, ca și mai înainte, la sunetele pianoforului.

  1. "Dansul iepurilor mici". Adesea copiii se îmbracă pentru matineții lor, costume vor fi împrumutate, iar pentru o astfel de imagine există un dans corespunzător. Sub cântecul despre locuitorii pădurilor, copiii devin într-un rând și dispuși cu "labe" ca iepuri adevărați și, de asemenea, răsucesc o coadă pufos cusută la chilotei. Cel mai adesea acest dans este realizat de copii de 2-3 ani.
  2. «Dansul rațelor». Cine nu cunoaște celebrul cuvânt: "La dansurile de dans, ei vor să fie ca ..."? " Anul Nou este momentul în care vă puteți demonstra abilitățile într-un dans incendiar pentru copii.
  3. "Dansul fulgilor de zăpadă". Ce acțiune festivă fără ajutorul ajutoarelor Snow Maiden - fulgii de zăpadă? În mod tradițional, fiecare sărbătoare de Anul Nou are fete îmbrăcate în rochii de aer alb. Se învârte fără greutate prin hol până la muzica melodioasă.
  4. "Dansul rotund". Piesele de rotunjire de lângă pomul de Crăciun pot fi atât încet, cât și rapid, când copiii aflați sub muzica frenetică execută un pas suplimentar într-o direcție sau alta. Arată atât de frumos atunci când astfel de dansuri masive de Anul Nou pentru copii sunt ținute în două cercuri, în care unul se mișcă în direcția opusă celuilalt.
  5. "Boots." Dans vechi bun cu utilizarea de recuzită de Anul Nou - cizme simțite. Efectuată atât de băieți, cât și de fete, la discreția conducătorului muzical.

Dansuri amuzante moderne de Crăciun pentru copii

Deși dansurile tradiționale încă nu s-au supraviețuit, au apărut multe altele, pe care copiii le dansează muzicii interpreților contemporani. Poate fi atât melodii pentru copii festive, cât și repertoriu adult, dar neutru și, prin urmare, potrivit pentru copii.

  1. "Jucării de Anul Nou". Poate că nimeni nu poate face acest lucru fără acest dans. Autorul piesei Arkady Khoralov, a cântat-o ​​împreună cu Natalie, dar deja mulți interpreți moderni au considerat-o o onoare să cânte acest hit. Este vorba de copii, îmbrăcați în costume de jucării sau întreaga echipă deodată.
  2. Copii de dans de Anul Nou"Dansul de Anul Nou". Sub piesa "Anul Nou" în spectacolul Disco, un accident, copiii fac un dans incendiar, în care toți cei care doresc pot lua parte.
  3. "Dans oriental". Deseori în repertoriul de Anul Nou există o temă orientală. Este pentru asta că există excelente melodii arabe, pentru care fetele îmbrăcate în costume potrivite dans un dans exotic, care este mai potrivit pentru 5-7 ani.
  4. „Timp de o oră.“ Sub forma cântecului de Anul Nou al grupului, copiii Brilliant dansează cu Snow Maiden și cu alți eroi de poveste din matinee.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 37 = 42