Articole de Anul Nou din plasticinăLucrul cu argilă sau lut polimeric nu aduce doar distractiv pentru copii, dar, de asemenea, ajută la dezvoltarea abilităților creative, perseverenta, abilitățile motorii fine. Prin urmare, în ajunul sărbătorilor de iarnă, este posibil să oferim copilului să pregătească articole de Anul Nou din plasticină. Ele vor ajuta la crearea unei bune dispoziții. Ele pot fi prezentate bunicii tale iubite sau transmise la o grădiniță pentru o expoziție tematică. Desigur, prin Anul Nou o idee bună va fi să faci un pom de Crăciun și personaje de poveste legate de această vacanță magică.

Materiale și instrumente

În primul rând trebuie să pregătiți tot ce aveți nevoie în acest proces:

 • plastilină sau argilă polimerică;
 • stive;
 • o bucată de carton gros sau o placă.

Castraveți din plastilină

Puteți începe cu pregătirea unei copaci de Anul Nou. Pentru a înțelege cum să omori un pom de Crăciun de la plastilina poate chiar și un copil.

 1. Mai întâi trebuie să rostogoliți cârnații din materialul verde. Trebuie remarcat că cu cât este mai lung, cu atât este mai mare copacul.
 2. Articole de Anul Nou din plasticină 1

 3. Apoi, așezați cu grijă cârnații cu o spirală în sus.
 4. Articole de Anul Nou din plasticină 2

 5. Apoi este necesar să faceți mici bile multi-colorate și să le decorați cu un copac. Puteți utiliza, de asemenea, margele.
 6. Artizanat de masă din plasticină 3

 7. Suprafața poate fi decorată cu steluțe din plasticină sau din plastic.
 8. Artizanat de la plastilina 4

Primul articol este complet gata și puteți continua cu următoarele.

Moș Crăciun din plasticină

Acum, să ne dăm seama cum să orbiți caracterul principal al sărbătorilor de iarnă.

 1. Primul pas este de a face un con de culoare roșie. Va fi o blană. Pentru margine, rotiți cârnații subțiri albi. Pentru a obține o curea curată, trebuie să modelați o panglică neagră subțire. Pentru cataramă aveți nevoie de o cutie bej și o bucată neagră.
 2. Artizanat de anul nou din plasticină 5

 3. Acum ar trebui să faceți cârnați scurți de culoare roșie și albă, tăiați fiecare în jumătate. Acestea sunt mâneci de haina de blană cu manșete albe. Din materialul bej, trebuie să faceți mici prăjituri albe, așezate pe niște crestături, pentru a obține o palmă. Apoi trebuie să le atașați la mâneci.
 4. Artizanat din plasticină 6

 5. E timpul să asambleze întregul corp. Este necesar să fixați centura cu catarama, marginea și mâinile.
 6. Artizanat de la plastilina 7

 7. Următoarea etapă va fi pregătirea capului. Din plasticină bej pentru cap și gură, două bile de dimensiune corespunzătoare trebuie să fie laminate. Pentru ca ochiul să modifice detalii foarte mici sau puteți folosi margele negre. Faceți o barbă dintr-o piesă albă. Pentru a face acest lucru, a face un tort plat și decora marginile. Pentru capac, faceți un triunghi roșu, un semicerc și o bilă albă pentru pomponchik.
 8. Artizanat din plasticină 8

 9. Acum trebuie să vă completați fața. Este important să nu uitați de marginea pălăriei și a gurii.
 10. Artizanat de la plastilină 9

 11. În concluzie, trebuie să conectați capul și trunchiul.
 12. Artizanat de Anul Nou din plasticină 10

O figură minunată a lui Moș Crăciun este gata. Bineînțeles, poți să faci o nepoată pentru bunicul tău. Trebuie să ne dăm seama cum să facem o Maidenă de zăpadă din plasticină. Puteți să o pregătiți într-un mod similar, dar să luați în considerare unele dintre nuanțe.

Om de zăpadă din plasticină

Este interesant să vă gândiți cum să faceți un om de zăpadă din plasticină. Acest personaj este iubit de toți copiii, pentru că vor participa cu bucurie la procesul creativ.

 1. Trebuie să începeți cu pregătirea unui con de culoare albă pentru corp, o minge pentru cap, un cârnaț pentru mâini. De asemenea, trebuie să faceți un morcov portocaliu și mici bile pentru ochi și gură.
 2. Artizanat de la plastilina 11

 3. Acum trebuie să fii atent cu detaliile. Este necesar să conectați trunchiul cu mânere și să decorați fața, adică să atașați ochii, morcovii și să faceți un zâmbet.
 4. Artizanat de la plastilina 12

 5. Din bucată, ca și culoarea, trebuie să modelați detaliile pentru eșarfă și să le atașați de corp.
 6. Artizanat de la plastilina 13

 7. Puteți face căști calde pe cap. Pentru a face acest lucru, trebuie să rolați două bile și să le aplatizați, apoi să le îmbinați cu o bandă subțire.
 8. Artizanat de anul nou din plasticină 14

 9. De asemenea, o idee interesantă este de a face o eșarfă, răsuciți împreună, doi șerpi subțiri de diferite culori.
 10. Artizanat de la plastilină 15

 11. În ultima etapă va fi necesară asamblarea completă a omului de zăpadă. Puteți face mai multe cifre, deoarece copiii iubesc acest personaj și vor fi bucuroși să se joace cu el.
 12. Artizanat din plasticină 16

Jucăriile din plasticină pot deveni eroi ai spectacolelor de păpuși de Anul Nou.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − = 6