cadouri de cadouri de toamnă la școalăPentru mulți, sosirea toamnei este marcată de recoltarea fructelor și legumelor. Desigur, aceste alimente delicioase și sănătoase ar trebui să fie incluse în alimentația zilnică a adulților și copiilor, dar în plus, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea obiecte de artizanat strălucitoare și originale.

Această lecție îi învață pe copii de diferite vârste de muncă creativă cu materiale naturale, promovează dezvoltarea gândirii creative și a imaginației, precum și perseverența și concentrarea. În plus, astfel de meșteșuguri create cu mâinile lor din fructe și legume, pot câștiga concursul "Cadouri de toamnă", care are loc anual în majoritatea instituțiilor pentru copii.

Cum să faci un articol "Cadouri de toamnă" la școală?

Artizanatul de la legume la școală pe tema "Cadouri de toamnă" poate fi foarte diversificat. Mai des, din aceste figuri materiale de animale mici amuzante, panouri luminoase și frumoase, ghirlande originale și alte ornamente sunt făcute. În plus, legume atât de mari cum ar fi dovleac, pot fi folosite ca o "casă" sau castron.

În acest articol vă oferim o instrucțiune detaliată care vă va ajuta să faceți o figurină de pinguin din vinete și morcovi:

  1. Se prepară 2 vinete, dintre care unul este puțin mai mare decât celălalt, două dimensiuni diferite morcov 1 ardei mediu dulce, enibahar 2 mazăre, scobitori din lemn pentru elemente de conectare.
  2. cadouri de cadouri de toamnă la școală1

  3. O vinetă mare lasă întreg, înainte de a tăia coada. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o cantitate mică de coajă pentru a cartografia ochii și abdomenul viitorului pinguin. A doua vinete, care ar trebui să fie mai mică decât prima în dimensiune, se taie. De la un morcov mic face un cioc, taie capătul ascuțit. O parte dintr-un morcov mai mare, cu un capăt îngust, este tăiat în jumătate, iar în interior tăiați triunghiurile astfel încât să obțineți picioarele care sunt orientate în direcții diferite. Iată elementele pe care ar trebui să le primiți:
  4. cadouri de cadouri de toamnă la școală2

  5. Din ardei dulci, faceți abdomenul în formă de oval și 2 cercuri mici pentru ochi. Din mazărea mare de piper aromat, faceți elevii pentru ochi, înainte de a le străpunge cu un șurub. Ar trebui să aveți o gaură în care să poată trece o scobitoare.
  6. Cadouri de toamnă la școală3

  7. Utilizați scobitori pentru a asambla cu atenție ambarcațiunea. În acest caz, scobitoarele întregi ar trebui folosite numai pentru fixarea labei, toate celelalte elemente fiind recomandate a fi combinate cu bucăți de dimensiune potrivită.
  8. cadouri de cadouri de toamnă la școală4 Cadouri de toamnă la școală5

Alte idei ale meșteșugurilor de toamnă din fructe și legume

În general, principiul de a face meserii din legume și fructe pentru vacanța "Cadouri de toamnă" la școală sau la grădiniță este același. Pentru a le crea, un cuțit ascuțit este întotdeauna folosit, astfel încât copiii mici ar trebui, în toate cazurile, să caute ajutor de la părinți.

Cu ajutorul acestui instrument, de regulă, se elimină elementele necesare, la care se adaugă apoi scobitori. În plus, de multe ori ca material pentru fabricarea unor astfel de artizanat sunt folosite și alte cadouri naturale - castane, ghindă, ramuri de molid, frunze colorate și așa mai departe.

În special, în școala pentru vacanța "Cadouri de toamnă" puteți face o serie de meserii pe tema "Legume și fructe amuzante". Este suficient pentru a lua o pereche de castraveți proaspeți și pure spalata, dintre care unul ar trebui să fie tăiate în jumătate pe lungime, și taie din celelalte cercuri mici, care imita urechile, și dungi lungi, care vor înlocui cozile. Cu ajutorul scobitorilor, elementele care rezultă trebuie să fie îmbinate astfel încât șoarecii amuzanți să iasă. Rămâne doar să adăugați figurine în ochii de piper negru.

De fructe, sau mai degrabă de portocale, puteți face o bicicletă originală. Pentru a face acest lucru, de la fructele coapte, tăiați lobi rotunde mari imita roțile, și de la coaja - toate celelalte elemente, inclusiv cadrul, volanul, scaunul și așa mai departe. Astfel, veți avea un articol amuzant și amuzant despre "Cadouri de toamnă", care pot fi atribuite școlii.

Există multe alte modalități de a produce capodopere luminoase și originale pentru participarea la concursul "Cadouri de toamnă". Alegeți galeria noastră de fotografii pentru a vă ajuta să alegeți:

cadouri de toamnă la școală6 cadouri de cadouri de toamnă la școală7 Cadouri de toamnă la școală8
cadouri de cadouri de toamnă la școală9 cadouri de cadouri de toamnă la școală10 cadouri de cadouri de toamnă la școală11
cadouri de cadouri de toamnă la școală12 cadouri de cadouri de toamnă la școală13 cadouri de cadouri de toamnă la școală14

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 8