manual carton ondulatAvând foarte puțină imaginație și imaginație, din cele mai simple materiale se poate face un număr foarte mare de artizanale diferite. De la o vârstă fragedă, copiii sunt bucuroși să participe la crearea unor aplicații luminoase și originale, iar puțin mai târziu, cu un interes real de a face cifre tridimensionale.

Una dintre cele mai maleabile materiale, din care puteți face multe produse interesante și originale, este cartonul ondulat. Lucrul cu acesta trage mult timp și oferă multe emoții pozitive nu numai copiilor, ci și părinților lor. În acest articol vă vom spune cum să faceți meserii din carton ondulat pentru copii și vom oferi mai multe idei pentru a crea ornamente originale.

Ca mâinile lor, pas cu pas pentru a face meșteșuguri din carton ondulat?

Crearea unei varietăți de produse din acest material nu este o sarcină ușoară. În ciuda acestui fapt, se bucură de o mare popularitate în rândul fanilor pentru a face ceva cu propriile mâini. Cel mai adesea, băieții și fetele creează din benzi de ambarcațiuni de carton ondulat, sub formă de animale mici și personaje preferate de basme și desene animate.

Folosind următoarele instrucțiuni detaliate, tu și copilul dvs. puteți face cu ușurință un drăguț Cheburashka:

 1. Pregătiți 4 benzi galbene și 1 maro de carton ondulat pentru a crea fața Cheburashka. Răsuciți-le, stoarceți-le și lipiți-le cu clei fierbinte. În același mod, pregătiți viitoarea fâșie de 5 benzi maro.
 2. manual carton ondulat 1

 3. În mod similar, faceți 2 elemente ale trunchiului. Partea din față va consta din 3 dungi galbene și 1 bandă maro, iar partea din spate este formată din 4 benzi maro.
 4. manual carton ondulat 2

 5. Conectați cele două părți ale capului împreună, așa cum se arată, și le lipiți împreună cu o bandă de hârtie.
 6. ambalaje din carton ondulat manual 3

 7. În mod similar, conectați 2 elemente de trunchi.
 8. manual carton ondulat 4

 9. Pentru un picior veți avea nevoie de 2 benzi de carton ondulat de culoare maro. Răsuciți-le, stoarceți-le ușor și lipiți-le. Repetați pentru a crea cel de-al doilea picior.
 10. artizanat din hârtie ondulată manual 5

 11. Lăcile lipite ar trebui să arate așa. Adezivul trebuie localizat mai jos.
 12. ambalaje din hârtie ondulată manuală 6

 13. Pentru fiecare mâner este necesară o singură bandă. Numărați 8 coaste de ondulație, pliați și dați forma dorită, care amintește de o picătură.
 14. manual carton ondulat 7

 15. Pentru o ureche, ar trebui să luați 3 benzi de culoare galbenă și 2 benzi maro. Rotiți-le în același mod ca și pentru a crea alte elemente, apoi strângeți ușor și lipiți din partea convexă - aceasta va fi partea din spate a urechii. În viitor, locul de legătură cu capul este de a prinde părțile puțin cu degetele.
 16. manual din carton ondulat 8

 17. Conectați ușor elementele unul la celălalt. Cea mai mare minge - capul - ar trebui să fie plasată pe partea de sus. Lipiți-l spre corp, apoi atașați de jos două picioare.
 18. manual carton ondulat 9

 19. Lipiți urechile jucăriei finite, detaliați caracteristicile faciale după cum doriți și adăugați elemente decorative, cum ar fi un arc. Un animal magnific pe nume Cheburashka este gata!
 20. manual carton ondulat 10

Pentru a nu pierde timpul cu privire la alegerea materialelor necesare, de cele mai multe ori achiziționează seturi gata făcute pentru crearea de carton ondulat manual în tehnica de quilling. În acestea veți găsi câteva benzi, de care veți avea nevoie în procesul de lucru, un lipici adecvat, precum și elemente de decorare. În plus, în setul complet de seturi similare, există aproape întotdeauna o instrucțiune detaliată, cu care un copil mic poate face cu ușurință o jucărie strălucitoare și originală, fără mari dificultăți.

Aceste articole din carton ondulat poate fi un mare cadou pentru Anul Nou, mai ales dacă ai activat un simbol al anului care vine. În plus, folosind acest material și tehnică populară astăzi Quilling, acesta poate fi incredibil de frumoase ornamente de Crăciun, ghirlande, fulgi de zăpadă și figurine de Crăciun, oameni de zăpadă Moș Crăciun.

artizanat din hârtie ondulată manual 11 manual carton ondulat 12 manual carton ondulat 13
manual carton ondulat 14 manual carton ondulat 15 manual carton ondulat 16
ambalaje din carton ondulat manual 17 manual carton ondulat 18 manual carton ondulat 19

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1