Poate că toți sunt familiarizați cu plastilina încă din copilărie. Datorită faptului că acest material este foarte flexibil, se usuca si este disponibil intr-o gama larga de culori, argila este un subiect excelent pentru dezvoltare la copii motricității fine motorii, imaginația, și o modalitate de a le angaja și să direcționeze energia într-o direcție utilă, creativă. Dacă credeți că ați uitat cum să facă meserii din lut, nu vă faceți griji, acest articol va oferi unele idei unice și simple, care sunt sigur de a se bucura copilul.

Artizanat din plasticină și conuri sunt cele mai populare în clasele de grădiniță și juniori. Toate din cauza disponibilității materialelor și a bazei aproape pregătite pentru creativitate. Printre altele, conurile, fiind un material natural, pot fi folosite pentru a decora interiorul, a face pandantive frumoase sau jucării de blană.

Înainte de a începe să facă obiecte de artizanat complicate din conuri de molid, amintiți-vă că, după ce acestea sunt complet uscate si fulgi desfaceți, cucui își va pierde fosta forma sa, ceea ce poate deteriora foarte mult produsul. Prin urmare, vă sfătuim să-l reduceți într-o soluție caldă de lipici pentru tamplarie. După ce se usucă la soare, puteți trece la procesul creativ.

Practic, ambarcațiunile de copii din conuri reprezintă o varietate de animale.

oreion

Dezasamblați bucata de pe cântare. Rulați oul din plasticină. Pornind de la cap, atașați o bucată de conuri în jurul cercului. Ca coada, puteți folosi și un fir sau o crenguță, iar pentru picioare, lipiți cu clei pentru fixare. Modelați cu grijă un triunghi de urechi din plasticină și un bot cu un creion.

oreion din plasticină și conuri

cut echipajului

Principiul creării unui artefact făcut din conuri sub formă de arici nu este diferit de un cobai. Ca bază, luați un con de volum mai mare, de preferință cu scări ridicate pentru a simula ace. Pentru o mai mare similitudine, la cântare, utilizați o plastilină sau un super-adeziv pentru a atașa ace de pin. Faceți un bot de plasticină și atașați de o parte a conului. Utilizați ghinde, căpșuni uscate și fructe uscate, sau un măr, turnat din plasticină, pe care îl puteți atașa la ciocanul care servește ca un arici.

arici din plasticină și conuri

vulpe

Pentru a crea această ambarcațiune, aveți nevoie de trei lovituri - pentru corp, cap și coadă. Cel mai mic pentru cap, rotund pentru corp și mai înălțat în sus - pentru coadă. Pentru cei mai mici, atașați botul și urechile din plasticină portocalie. Pentru corpul conului veți avea nevoie de patru picioare. Cu superglue, strângeți ambele buzunare împreună, fără să uitați de coadă.

vulpe din plasticină și conuri

veveriță

Dacă ai învățat cum să faci o vulpe falsă dintr-o ciocănitură, atunci nu te va face nici o dificultate. Singura diferență este că capul este cel mai bine realizat în întregime din plasticină, atașând urechile superioare mai lungi. Pentru coadă, utilizați o lovitură lungă, ca alternativă - faceți o coadă sau o plastilină din lut.

proteine ​​din conuri și plastilină

fluture

Pentru fabricarea de artefacte din plasticină sub formă de fluture, va dura foarte puțin timp. Conul va servi drept trup, iar restul este imaginația ta. Luați o foaie de hârtie și o îndoiți la jumătate și, cu ajutorul unui cuțit, tăiați forma aripii. Deci, obțineți detalii simetrice. Atașați aripile la bază. Din sârmă sau două bucăți răsucite de plastilină, fă o mustață și atașați-o la vârful conului.

fluture din plasticină și conuri

Cub de urs

Meșteșugurile de copii din conuri sub formă de urși vor arăta grozav în fiecare colț al apartamentului tău. Tot ce ai nevoie este un con conic și patru mici. Așa cum probabil ați ghicit, cel mare va servi ca un trunchi, la care vom atașa patru picioare conice. La capătul de sus al bătăturii, cu ajutorul lutului, faceți puii, ochii și nasul. Asta e tot - hack-ul tău este gata!

ursuleț de pluș

Vedeți cât de ușor este să scoți meșteșugurile din conuri? Acest lucru nu este doar distractiv, ci și o modalitate excelentă de a petrece timp cu copilul. Urmați exemplele prezentate în imagini și veți primi câteva idei pentru meșteșugurile dvs.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1