bej la începutul sarciniiEtapa inițială de purtare a unui copil este foarte importantă, deoarece embrionul se înrădăcinează în endometru. În această perioadă, fătul este foarte vulnerabil. Bineînțeles, femeile sunt îngrijorate dacă o culoare bej se găsește în primele etape ale sarcinii. Vom discuta care sunt neclaritățile.

Evacuarea anticipată

Trebuie subliniat faptul că excreția la femei nu poate fi doar patologică, ci fiziologică. Mai întâi considerăm cazurile când aceasta este norma.

La femeile gravide, cantitatea de progesteron crește, ceea ce crește secreția vaginului. În consecință, o femeie aflată în stadiile incipiente ale sarcinii se uită la ea însăși bej. Aceste leucoree chiar beneficiază: ele hidratează organele genitale - iar mama nu se simte inconfortabil.

Vom afla, din cauza a ce mai exista pete pe lenjeria de corp. În timpul formării mucoasei, mucusul poate scăpa. O astfel de lumină bej, fără miros de secreție în primele etape ale sarcinii - o întâmplare obișnuită.

Ovulul se deplasează în 1-2 săptămâni până la uter, unde se va înroși. În această perioadă, integritatea mucoasei din urmă poate fi ușor deranjată, din cauza căreia există o sângerare capilară nesemnificativă. Din acest motiv, în timpul sarcinii poate apărea descărcare de culoare bej închis sau maro. De asemenea, nu provoacă panică.

După 20 de săptămâni în corpul mamei viitoare crește estrogenul, care determină, de asemenea, apariția secrețiilor mucoase bej în timpul sarcinii.

Dar, deseori secrețiile pot avertiza de mari probleme. Să luăm în considerare cazurile în care o femeie este obligată să trateze astfel de manifestări în mod responsabil.

Când este periculos acest simptom?

Petele de pe fața lenjeriei pot apărea după contact sexual sau ultrasunete. Acest lucru se datorează faptului că zidurile uterului devin libere și, prin urmare, sunt mai vulnerabile la diverse contacte directe.

Dacă o femeie este găsită la începutul sarcinii de descărcare bej-maro, se poate vorbi despre pericole, cum ar fi sarcina ectopica, desprinderea ovulului, eroziune de col uterin. Dacă aceasta este o sarcină ectopică, atunci există o durere severă în abdomenul inferior, iar secreția devine sângerare ușoară. Deoarece bolile infecțioase (virusul papilloma și candidoză al.) Apar, de asemenea, cu miros neplăcut de evacuare off rău. Fiți foarte atenți în acest caz, deoarece pot să pătrundă în uter, să afecteze cursul sarcinii și să dăuneze fătului. Este necesar să se ia urgent testele și să se înceapă tratamentul. bej maron de descărcare de gestiune la începutul sarcinii

Deci, regula este considerată a fi o deversare întunecată bej sau întunecat în timpul sarcinii care apare atunci când ovulul fertilizat este implantat în uter. În alte cazuri, dacă o femeie descoperă pete maronii pe lenjeria ei și are dureri în abdomenul inferior, aceasta este o ocazie de a te grăbi medicului.

Astfel, în cazul în care evacuarea bej sau maro apare în perioada de început a sarcinii, aceasta nu indică întotdeauna o patologie. Ascultați-vă sănătatea. Și dacă găsiți simptome anxioase - mergeți imediat la medic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 89 = 91