brățări din boala de mișcare a copiilor

Dacă părinții cu copii au o călătorie în mașină sau un prieten în transport, merită să ne gândim că copilul din mașină se poate înrăutăți. Acest lucru se datorează incapacității creierului de a corela semnalele vestibulare și vizuale care intră în timpul călătoriei. Leganarea provoacă multe inconveniente nu numai copilului însuși, ci și părinților care nu știu cum să-și ajute copilul și să-i ușureze starea. Cu toate acestea, mulți părinți nu doreau să dea pastilele copilului pentru boala de mișcare (de exemplu, dramina, bonin) pentru a-l ajuta să facă față greației și bolii de mișcare în transport. Pentru ca bebelușul să se simtă confortabil în timpul călătoriei, puteți folosi brățări din boala de mișcare în transportul pentru copii, care sunt vândute la farmacie.

Avantajul acestei brățări este că trebuie purtat imediat înainte de călătorie. Actiunea sa incepe la 2-5 minute dupa ce parintii au imbracat o bratara de la balansarea copilului. Utilizarea în avans a acestui remediu pentru boala de mișcare pentru a preveni apariția unor astfel de simptome de boală de mișcare ca:

  • greață;
  • amețeli;
  • maladii generale;
  • senzația de sudoare;
  • paloare a pielii;
  • salivare crescută.

Bratara de acupunctura pentru copii de la bolile de miscare TrevelDream este inofensiva pentru copil. Vă permite să suprimați greața și boala de mișcare în timpul călătoriei prin afectarea punctului de acupunctură Pericarda P6.

Acupunctura (acupresura) este o metodă non-medicament, conform căreia toate organele și sistemele corpului au puncte de acupunctură în tot corpul. Prin influențarea lor, este posibilă normalizarea activității organismului relevant. Astfel, punctul Pericardium P6 este responsabil pentru sistemul digestiv, fluxul sanguin și pacea minții.

Dând clic pe acest punct, trimite un impuls nervos creierului și blochează senzația de greață.

brățări împotriva bolii de mișcare a copiilor

Dacă copilul are simptome severe de boală de mișcare, atunci puteți să faceți clic pe o minge specială din plastic pe brățară, care este concepută pentru a suprima rapid greața și boala de mișcare.

Braceletele împotriva bolilor de mișcare pentru copii pot fi folosite începând cu vârsta de trei ani. Baby bratari reutilizabile au culori luminoase care pot atrage mici călători.

Brățările ajuta cu boala de mișcare?

Oamenii sceptici cred că nu există nici un efect de a purta brățări speciale de la boala de mișcare, este doar o auto-hipnoză a unei persoane.

Părinții ar trebui să țină cont de faptul că în cazul în care copilul suferă foarte mult greață, transpirații, amețeli atunci când călătoresc în transportul public, atunci acest lucru poate fi un semn al unei anomalii în aparatul vestibular. În acest caz, brățară de boală de mișcare nu poate avea efectul dorit și de necesitatea de a consulta un medic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 1