un cameron pentru copii

Cameton este unul dintre aceste medicamente, ale căror nume au fost amintite de mamele moderne încă din copilărie. Medicamentul este cunoscut ca un antiseptic eficient, care este utilizat pentru diferite inflamații ale organelor ORL. Astăzi, odată cu apariția unor noi medicamente cu acțiune similară, vom analiza dacă este recomandabil să se utilizeze kametone pentru copii.

Cameton: compoziție și indicații de utilizare

Cametonul este prescris pentru tratamentul bolilor inflamatorii ale cavității nazale, faringelui și laringelui. Medicamentul este destinat tratamentului anginei, rinitei, traheitei, faringitei, laringitei și tusei la ARVI.

Principala substanță activă a cetonei este clorobutanolul, care elimină inflamația, dezinfectează și efectuează un efect analgezic. Camforul, care este prezent și în compoziție, irită moderat locul inflamat și întărește circulația sângelui în el. Uleiul de eucalipt are un efect moderat asupra receptorilor mucoasei și are activitate antiseptică și antiinflamatoare.

Cameton: metodă de aplicare și contraindicații

Cametonul este disponibil într-un ambalaj compact, sub forma unui aerosol. Aplicați-l convenabil oriunde. Medicamentul este pulverizat pe faza inspiratorie în nas sau gât de trei până la patru ori pe zi. Este important să vă amintiți că pulverizarea medicamentului, nu-l întoarceți cu capul în jos și aruncați capul înapoi. Cartușul camptonului este sub presiune, ceea ce înseamnă că acesta nu trebuie încălzit, rupt, deschis și dat copiilor mici chiar și după ce este gol.

Înainte de a utiliza o gumă, este important să citiți cu atenție instrucțiunile, deoarece medicamentul are contraindicații. Întrebarea principală a părinților rămâne, la ce vârstă pot fi tratați copiii cu kametone. Instrucțiunile spun că guma nu este recomandată copiilor sub 5 ani, deoarece copiii sunt foarte sensibili la componentele medicamentului. Cu toate acestea, mulți medici, în ciuda tifon indicație pentru utilizareavertismente privind instrucțiunile medicamentelor, răspunsul la întrebarea "Este posibil ca copiii să aibă o gumă", să răspundă pozitiv. Ei își confirmă cuvintele cu mulți ani de experiență în utilizarea kametonei și practic fără efecte secundare. Foarte rar, copiii cu debut de consum de droguri au o erupție cutanată alergică, care dispare fără urmă după anulare.

Pentru mulți ani de experiență, medicamentul a primit numeroase recenzii pozitive. Cu toate acestea, majoritatea medicilor sunt de aceeași părere că guma este cea mai eficientă în stadiul inițial al bolii. De asemenea, ajută efectiv la scăderea tusei enervante care complică cursul bolilor ORL.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 + = 21