cât ar trebui să cântărească un copil în 7 luniUnul dintre principalii indicatori ai sănătății normale a unui nou-născut este greutatea corpului și creșterea lunară în greutate. Tinerii părinți cu copilul lor înainte de executarea primii ani vin la recepție la medic în fiecare lună, și de fiecare dată când este necesar medicul pentru a măsura aceste două valori și le scrie în carte medicală a copilului.

Orice deviere a greutății corporale a miezului de la indicii normali poate indica prezența unor probleme de sănătate. De aceea, mamele și tații ar trebui să știe cât de mult ar trebui să cântărească copilul la o anumită vârstă, de exemplu la 7 luni și pe ce factori, în primul rând, depinde greutatea corporală.

Cât costă bebelușul în 7 luni?

Parametrii optimi pentru greutatea copiilor de 7 luni sunt: ​​băiatul ar trebui să cântărească aproximativ 8,2-8,3 kg, iar fată, respectiv 7,6-7,7 kg. Între timp, sexul copilului este departe de singurul factor care afectează cât de mult cântărește bebelușul în 7 luni și provoacă abateri de masă corporală de la valorile optime.

Mai întâi, depinde în mod direct de greutatea corporală cu care sa născut copilul. De asemenea, greutatea copilului poate fi afectată de gestația gestantă. Copiii prematuri se nasc cu o greutate mai mica decat bebelusii care s-au nascut la timp. Până la o anumită vârstă, indicatorii biometrici ai acestor copii sunt de obicei egalizați, dar acest lucru se poate întâmpla mult mai târziu decât la 7 luni.

În plus, greutatea corporală a bebelușului și alți parametri se pot datora unei predispoziții genetice. Deci, dacă o fată cântărește mai puțin sau mai mult în 7 luni decât ar trebui să fie în conformitate cu normele general acceptate, trebuie să aflați cât de mult ar putea mama ei să aibă aceeași vârstă. În consecință, băiatul ar trebui să cântărească cam la fel ca tatăl său la 7 luni.

Dacă dezavantajul sau, dimpotrivă, excesul de greutate se datorează eredității, cel mai probabil, cu acest lucru va fi imposibil să faci nimic. O astfel de caracteristică a copilului ar trebui percepută doar ca o caracteristică individuală și nu acordă o mare importanță acestuia.

Pentru a înțelege modul în care diferite de greutate corporală a copilului dumneavoastră la 7 luni de la norma, este necesar să se determine cât de mult în greutate un Prichindelul și o masă de greutate substitut statistic de creștere corespunzătoare vârstei și sexului său:

Cât ar trebui să cântărească bebelușul în 7 luni? cât de mult ar trebui să cântărească un copil în 7 luni 2

Dacă indicatorul se încadrează în intervalul de la 25 de centili până la 75 de centili, nu este nimic de îngrijorat. În caz contrar, consultați medicul pediatru pentru o examinare detaliată a fragmentelor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 − = 45