cât timp sunt primele nașteri

Deseori, teama de naștere cu care se confruntă o mamă viitoare reprezintă momentele minunate ale ultimelor săptămâni de gestație. Adesea, panica care surprinde mințile femeilor este asociată cu ignoranța obișnuită a esenței a ceea ce se întâmplă atunci când rezolvă povara proceselor. Pentru a afla care sunt ultimele nașteri, cum să vă pregătiți în mod corespunzător și ce să vă așteptați, trebuie să vă petreceți timp la cursuri pregătitoare, să obțineți sfatul medicului și să vă autoprofesionați.

O femeie trebuie să fie pregătită din punct de vedere moral pentru faptul că durata primei nașteri este semnificativ mai mare decât cea a moliilor. Și nu depinde de femeia gravidă, pentru că este o caracteristică exclusiv naturală. Faptul este că cervixul este deschis pentru foarte mult timp, corpul pur și simplu nu "înțelege" ce se întâmplă, mama se panică. Toate acestea într-un fel sau altul afectează durata procesului în sine. Dar, despre totul în ordine.

Câți precursori ai forței de muncă dau naștere pentru prima dată?

Mama, care va da naștere primului copil, trebuie să observăm primele semne ale orarului apropiat X cu câteva săptămâni înainte de el. Principalele motive pentru a fi gata sunt:

 • Coborârea abdomenului, care poate fi simțită imediat prin absența dificultății de respirație;
 • dureri de spate și dificultăți în mișcare;
 • o dorinta constanta de golire a vezicii urinare;
 • tulburarea scaunului, care se manifestă sub formă de diaree;
 • scăderea activității copilului, din cauza omisiunii acestuia;
 • fals sau lupte de formare, trecând fără durere și fără periodicitate.

Înainte de naștere, cervixul devine moale. Aceasta duce la expulzarea mucoasă, care provoacă treptat contracții reale. Cork poate ieși cu câteva săptămâni înainte de naștere și în cursul acestor.

Câte ore durează prima naștere?

Nașterea este un proces foarte dificil, constând în mai multe etape. Din durata fiecăruia dintre ele se formează durata totală a întregului act. Să le analizăm în detaliu:

 1. Contracțiile. Această etapă aduce o durere suficientă și durează mult mai mult decât cei care dau naștere în mod repetat. Muschii uterului încep să se contracte, iar gâtul uterului se deschide. Punerea în aplicare a acestor acțiuni este cheltuită în jur de 18 ore.
 2. Încercări. Acest cuvânt se referă la mișcarea fătului prin canalul de naștere, provocată de contracțiile unui număr mare de mușchi. Pot dura unu până la două ore și se termină cu nașterea în sine.
 3. O componentă importantă a duratei cât durează nașterea primiparasului este timpul în care se produce nașterea placentei și a placentei. De obicei durează o jumătate de oră.

Ce determină durata muncii?

Unele femei au o întrebare bine fundamentată: de ce unele femei dau naștere unui copil rapid și ușor, în timp ce altele suferă de dureri prelungite? Acest lucru se datorează mai multor nuanțe, de exemplu:

 • capacitatea și dorința de a îndura durerea;
 • nivelul stării fizice a unei femei;
 • dimensiunea pelvisului matern și fetal;
 • asistență din partea personalului și a rudelor;
 • durata muncii în primipara

 • utilizarea medicamentelor și așa mai departe.

Faptul că durata muncii în primipara este mult mai mare decât cea a mamei care naște un al doilea copil este de necontestat. Există multe motive pentru acest lucru. Principala este disponibilitatea organismului pentru următorul test. De asemenea, este importantă experiența maternă dobândită în procesul nașterii primului copil. Nu este necesar să se creadă că femeile nu sunt interesate de întrebarea câte nașteri au în moli, chiar dacă au deja câțiva copii. Toată lumea vrea să treacă prin acest test dificil și să-i vadă repede copilul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 2 =